​Ozzy Osbourne și-a anulat turneul din America de Nord din cauza problemelor sale de sănătate. Rocker-ul în vârstă de 71 de ani a admis luna trecută că suferă de Parkinson.Din acest motiv, Osbourne a ales să-și amâne concertele pentru a veni în Europa unde urmează să-și trateze boala, potrivit CNN.

Ozzy OsbourneFoto: wwe.com

​„Sunt foarte recunoscător că toată lumea a avut răbdare cu mine pentru că am avut un an îngrozitor", a declarat Osbourne. „Din păcate, nu voi putea ajunge în Elveția pentru tratament decât în aprilie, cel mai devreme, iar acesta va dura între șase și opt săptămâni."

„Nu vreau să încep un turneu pentru ca mai apoi să anulez spectacolele în ultimul moment deoarece pur și simplu nu este corect pentru fani", a adăugat el. „Aș prefera să primească o rambursare acum și când voi relua turneul în America de Nord, toți cei care au cumpărat un bilet pentru aceste spectacole vor fi primii care vor avea acces pentru a-și cumpăra bilete.”

Osbourne a avut o serie de probleme medicale încă de anul trecut, inclusiv o infecție severă.

Anularea nu afectează partea europeană a turneului său, care este programată să înceapă pe 23 octombrie la Newcastle, Anglia. În prezent, Osbourne își promovează noul album, „Ordinary Man”, care va fi pus în vânzare vineri.