Separați, dar împreună. Cu ocazia zilei de 1 mai, un concert online își propune să aducă marea în sufrageriile și în sufletele noastre, în plină pandemie de coronavirus. Printre artiștii care vor cânta live se numără Tudor Chirilă și Irina Rimes.

1 mai impreunaFoto: Captura Facebook

Aici poți urmări Live evenimentul organizat de Vodafone cu ocazia week-end-ului de 1 mai 2020.

Ce spune Tudor Chirilă, cel care a promis un cântec nou

"Cine a zis ca dacă suntem izolați în casă nu putem să ne strângem împreună de 1 mai? Vineri, de la ora 20:30 eu voi fi live pe platforma Vodafone. Vin cu chitara și cu niște cântece mai pe nostalgie așa, despre vară, despre mare, că am destule.

Aveți acces gratuit la toate evenimentele, dar pentru cei mai generoși dintre voi, există și bilete simbolice pe care le cumpărați ca să vă susțineți artiștii preferați. Eu am decis să donez banii proveniți din biletele vândute la evenimentul meu către Dăruiește Viață.

Dacă sunteți cuminți, tot de 1 mai primiți și un cântec nou. Mai nou decât ăla nou pe care l-am lansat săptămâna trecută și acum e vechi" - Tudor Chirilă.

Programul evenimentului, conform organizatorilor

Vineri, 1 mai

20.00 – Jean Gavril deschide ziua de concerte. Fără să-și încadreze muzica într-un stil anume, el cucerește cu aluziile sale subtile către muzica pop și funk a anilor '60, în piese precum “Totul sau nimic”, “Tocuri”, “Fată, bea cu mine” și "Oh Ramona", cântate LIVE

20.30 - Tudor Chirilă urcă pe scenă. El nu doar că va cânta LIVE, dar ne va și deschide porțile către unul dintre cele mai personale procese din viața unui artist: procesul lui de creație a unui cântec.

22.00 – Alt Om intră LIVE cu un DJ Set. Anunță-ți vecinii că s-ar putea să dansezi prin casă.

Sâmbătă, 2 mai

20.00 – Alina Manole preia scena. Îi place să se joace și să combine teatrul cu jazz-ul într-un stil original, pe care de-acum ți-l aduce LIVE de-acasă...acasă.

20.30 - Irina Rimes închide weekend-ul prelungit de muzică LIVE. Cele 250 de milioane de vizualizări pe care le-au adunat piesele ei pe Youtube ne spun ca nu mai are nevoie de nicio descriere, ci doar de aplauzele și susținerea ta.