Pentru unii, vârsta este doar un număr, iar unele dintre celebrități ne-au dovedit din plin acest lucru. Janet Jackson, Eva Longoria sau Madonna sunt exemple de femei care au ales să aducă pe lume un copil după vârsta de 40 de ani.

HotNews.roFoto: Hotnews

Revista insider a realizat un top al vedetelor care au adus pe lume copii după vârsta de 40 de ani.

Chloe Sevigny - Actrița a anunțat nașterea primului său copil în luna mai a acestui an (pe 2 mai). Chloe are vârsta de 45 de ani.

Janet Jackson - La vârsta de 50 de ani, artista a anunțat public că este gravidă, iar în ianuarie 2017 s-a născut fiul acesteia, Eissa Al Mana.

Eva Longoria - Una dintre "Nevestele Disperate" a precizat în momentul în care avea 42 de ani că este însărcinată. Anunțul a fost făcut în decembrie 2017, iar șase luni mai târziu Eva l-a născut pe fiul său, Santiago. Este primul copil al vedetei, în timp ce soțul Jose Baston mai are alți trei din căsătoria anterioară.

Cameron Diaz - Retrasă din lumina reflectoarelor în urmă cu șase ani (a renunțat la cariera din actorie în 2014), Cameron a adus pe lume primul său copil în decembrie 2019. Raddix este numele fiicei actriței cu Benji Madden, soțul acesteia.

Rachel Weisz - Actrița a născut o fetiță în septembrie 2018, pe când avea vârsta de 48 de ani. Rachel și Daniel Craig (actor care se bucură de o importantă popularitate) mai au copii, dar din relațiile anterioare.

Alanis Morissette - Cântăreața a devenit pentru prima dată mamă la vârsta de 36 de ani. Au mai urmat însă doi copii - Onyx și Winter: născuți în 2016, respectiv 2019 - vedeta născând la vârsta de 42, respectiv 45 de ani.

Madonna - Cântăreața a devenit pentru prima dată mamă la vârsta de 38 de ani, atunci când a născut-o pe Lourdes. Patru ani mai târziu, Madonna (42 de ani) l-a adus pe lume pe fiul Rocco din relația cu soțul de pe atunci, Guy Ritchie.

Gwen Stefani - Cântăreața l-a adus pe lume pe fiul Apollo (al treilea copil al artistei) în momentul în care avea 44 de ani.

Tamron Hall - Vedeta de televiziune a anunțat nașterea primului său copil la vârsta de 48 de ani. Jurnalista și soțul acesteia, Steven Greener, l-au numit pe băiețel Moses (s-a născut pe 25 aprilie 2019).

Brigitte Nielsen - Actriță, model și cântăreață, daneza are cinci copii, iar pe ultimul l-a adus pe lume la vârsta de 54 de ani. În luna iunie a lui 2018, Brigitte a anunțat că a devenit mamă pentru a cincea oară.