​Este de câțiva ani una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, reușind în 2012 să câștige premiul Oscar pentru rolul din "Silver Linings Playbook". Jennifer Lawrence a povestit cum se descurcă cu izolarea și care este meniul atunci când vine vorba despre alcool.

HotNews.roFoto: Hotnews

Într-o discuție online cu prietena Amy Schumer (la show-ul tv "Amy Schumer învață să gătească"), Jennifer a mărturisit care îi sunt ocupațiile din perioada izolării, iar până la alcool a mai fost doar un singur pas.

Alcoolul, după ora 17:00

Astfel, Lawrence a precizat că nu consumă băuturi alcoolice până la ora 17:00, atunci când își desface o bere.

Aceasta nu constituie însă decât pregătirea pentru adevărata plăcere a actriței: să desfacă o sticlă de vin o oră mai târziu, la ora 18:00.

Sauvignon Blanc, adevărata plăcere vinovată din izolare

Jennifer a spus și care este felul preferat - Sauvignon Blanc. Artista a adăugat glumind către colega și prietena de discuție: "Adică, da, beau vin alb, ceea ce cred că este în general pentru femeile mai ușuratice".

E căsătorită, dar nu multă lume știe asta

Una dintre cele mai râvnite femeie de la Hollywood, Jennifer Lawrence s-a căsătorit cu Cooke Maroney în octombrie 2019, în cadrul unui eveniment în care a avut în total 150 de invitați. Totul a avut loc într-un weekend petrecut în Rhode Island. Au făcut tot posibilul ca relația lor să rămână departe de ochii curioșilor.

Cooke este unul dintre directorii galeriei de artă Gladstone din New York, călcând astfel pe urmele tatălui său. A cunoscut-o pe Jennifer prin intermediul unui prieten comun.

A jucat în filme care au adus încasări de 6 miliarde de dolari

Născută pe 15 august 1990, Jennifer Shrader Lawrence a jucat în filme care au adus în total încasări de peste 6 miliarde de dolari americani (enumerăm doar câteva: "The Hunger Games", "Silver Linings Playbook", "American Hustle", "Passengers", "Red Sparrow").

A fost actrița cu cele mai mari încasări din lume în 2015 și 2016. De asemenea, Lawrence a apărut în TOP 100 cei mai influenți oameni din lume în 2013, iar apoi în TOP 100 Forbes celebrități în 2014 și 2016.

Jennifer, împreună cu soțul său:

View this post on Instagram

#cookemaroney #jenniferlawrence

A post shared by cooke maroney (@cookemaroneyy) on

Jennifer Lawrence, una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood:

View this post on Instagram

happy sunday!

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence_) on