​A rămas în memoria colectivă pentru secvența fierbinte din Basic Instinct, dar cariera ei reține multe alte momente importante. Sharon Stone a fost ani la rândul una dintre cele mai dorite femei de la Hollywood. Ajunsă la 62 de ani, actrița este mândră cu ceea ce a realizat în viață.

HotNews.roFoto: Hotnews

Aflată în izolare din cauza pandemiei de coronavirus, Sharon se delectează acasă, la piscină, și nu îi este rușine să-și afișeze corpul nici la această vârstă.

Născută pe 10 martie 1958, la Meadville, Pennsylvania (SUA), Stone a fost căsătorită de două ori (Michael Greenburg: 1984-1990 și Phil Bronstein: 1998-2004) și are trei copii (toți adoptați).

Roan Joseph Bronstein (20 de ani), Laird Vonne Stone (15 ani), Quinn Kelly Stone (13 ani) sunt copiii artistei.

În 1996 a primit Globul de Aur pentru cea mai bună actriță într-o dramă (Casino).

Accidentul care i-a schimbat viața

În 2001, Sharon a trecut cea mai mare cumpănă din viață. A suferit un accident cerebral din cauza căruia a avut hemoragie timp de nouă zile.

Artista își aduce aminte că a fost sigură că va muri și că după operație a avut nevoie de trei ani de zile pentru a putea din nou să-și scrie numele: "mâna nu mai asculta comenzile creierului".

Recuperarea totală a durat șapte ani, iar acum Sharon Stone spune zâmbind că se bucură că a apucat vârsta de 60 de ani. "A trebuit după acel accident cerebral să reînvăț să scriu și să vorbesc", a completat actrița.

Acum, Sharon se bucură de timpul petrecut în familie și spune că se simte o femeie împlinită și mai ales mulțumită cu corpul pe care îl are.

Sharone Stone, în tinerețe - Secvență memorabilă din Basic Instinct:

Sharon Stone, in izolare la piscină - Cum arată actrița la 62 de ani:

View this post on Instagram

keepin my head together

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Imagine rară, împreună cu cei trei copii ai săi:

View this post on Instagram

#family ❤️

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on