​​Este vedetă de televiziune, femeie de afaceri și model. Are 29 de ani și a mărturisit că s-a gândit să apeleze la chirurgia plastică încă de la 12 ani. Amy Childs a povestit cum este să fii dependent de operații și ce i-au transmis părinții la un moment dat: "Arăți ca o ciudată".

HotNews.roFoto: Hotnews

Amy Childs este un nume cunoscut în lumea reality-show-ului britanic, la cei 30 de ani încă neîmpliniți (e născută pe 7 iunie). Și-a dorit pentru prima dată să apeleze la o operație la vârsta de 12 ani, atunci când visa să aibă sâni mai mari.

"Îmi doream sâni mai mari. Mă uitam la mine și la colegele cu sâni mari și ăsta era gândul meu cel mai important. Nu mă simțeam confortabil cu mine, iar acum când mă gândesc la acel moment sunt tristă pentru acel copil", a precizat Amy.

Prima operație și-a făcut-o la vârsta de 18 ani, atunci când și-a mărit sânii. De la acel moment, vedeta de televiziune a trecut în total prin 20 de operații în mai puțin de opt ani, dar de această dată pentru buze.

"Am devenit dependentă și am crezut că arăt bine, din ce în ce mai bine. Acum patru ani mă uitam la niște poze, iar atunci când părinții mi-au spus am plâns", mărturisește vedeta tv.

La 23 de ani, Amy Childs a fost internată preț de două săptămâni după ce un implant s-a deplasat.

Nu și-a mai modelat buzele de patru ani, iar acum spune că face tot posibilul pentru ca fata ei, Polly, să nu facă operații estetice și să nu treacă prin suferința prin care a trecut ea în căutarea perfecțiunii fizice.

Înainte și după operațiile estetice:

Imagini de pe contul de Instagram al vedetei: