​Vedetele de la Hollywood rămân de multe ori în lumina reflectoarelor și pentru relațiile intens mediatizate pe care le au. Acolo, în lumea lor contează foarte mult imaginea și tocmai de aceea unele dintre poveștile de dragoste sunt construite pe baza acestei idei.

HotNews.roFoto: Hotnews

Parcă nu au fost niciodată împreună, nu-i așa?

Nicole Kidman și Lenny Kravitz

Cum mult înainte ca soțul Keith Urban să apară în peisaj și chiar și înainte de relația tumultoasă cu Tom Cruise, actrița Nicole Kidman a avut o relație cu cântărețul Lenny Kravitz.

Matt Damon și Winona Ryder

El a devenit faimos jucând în filme precum "Good Will Hunting și "The Bourne Identity", în timp ce ea poate fi urmărită în Stranger Things. Înainte de toate aceste lucruri, Matt Damon și Winona Ryder au avut o perioadă în care au fost împreună.

Tom Cruise și Penelope Cruz

Tom Cruise a fost căsătorit de trei ori, iar după despărțirea de Nicole Kidman a avut o relație cu una dintre colegele de platou: frumoasa Penelope Cruz.

Angelina Jolie și Jonny Lee Miller

Una dintre cele mai frumoase femeie de la Hollywood, Angelina a ținut de-a lungul timpului capul de afiș al ziarelor cu relațiile sale. Nu multă lume știe (sau își mai aduce aminte) de faptul că Jolie a fost împreună cu Jonny Lee Miller, actor cu care a împărțit platoul de filmare în "Hackers" (1995).

Cei doi s-au căsătorit în martie 1996, iar trei ani mai târziu s-au despărțit.

Madonna și Dennis Rodman

A avut o căsătorie cu multe peripeții alături de Guy Ritchie (de care a divorțat în 2008), dar până la aceasta a avut o relație despre care puțini își mai aduc aminte. Madonna a fost împreună cu Dennis Rodman, excentricul personaj care a făcut parte din celebra echipa a celor de la Chicago Bulls.

Scarlett Johansson și Sean Penn

Sean Penn este unul dintre băieții răi de la Hollywood atunci când vine vorba despre femei. A avut atât de multe relații cu celebrități încât chiar și jurnaliștii de scandal au pierdut numărul.

Pe lista cuceririlor și-a făcut loc la un moment dat și superba Scarlett Johansson. La acel moment, Sean avea 50 de ani, iar Scarlett 26.

Christina Applegate și Brad Pitt

Despre Brad Pitt s-au scris și s-au spus multe, relațiile actorului fiind mediatizate intens. Nu știu câtă lume își mai aduce aminte că la un moment dat fostul soț al Angelinei Jolie a avut o relație cu Christina Applegate. Da, da, o știți bine din "Familia Bundy", acolo unde interpreta rolul Kelly.

George Clooney și Lucy Liu

De-a lungul carierei, George Clooney a jucat alături de multe femei frumoase, iar lista celor care au avut o relație cu atrăgătorul actor a fost una destul de lungă. Nu mulți știu că la un moment dat Clooney a fost împreună cu Lucy Liu, una dintre Charlie's Angels.

Matthew McConaughey și Janet Jackson

A recunoscut în cadrul unui talk-show că la un moment dat a ieșit la cină cu Janet Jackson. Nu a fost ceva de durată, dar presa tabloidă a reținut imediat episodul din viața actorului Matthew McConaughey și l-a trecut la capitolul aventură.

Brooke Shields și Nicolas Cage

Considerat unul dintre băieții răi de la Hollywood, Nicolas Cage a avut multe aventuri cu femei frumoase, iar mare parte dintre acestea s-au încheiat cu adevărate scandaluri. În anii '80, presa tabloidă a reținut un episod mai puțin cunoscut din viața actorului: a avut o relație cu Brooke Shields.