​Pandemia de coronavirus a dat multora planurile peste cap, iar Tom Cruise nu avea cum să facă nota discordantă. Al său "Misiune Imposibilă 7" și-a întrerupt filmările, iar acțiunea ar putea fi reluată în luna septembrie a acestui an.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cunoscutul actor nu este doar rolul principal al peliculei, el ocupând și funcția de producător. În aceste condiții, Cruise se ocupă personal pentru ca filmările să fie reluate în septembrie, iar "Misiune Imposibilă 7" să apară cât mai curând în cinematografe.

Conform presei britanice, Tom Cruiseva construi un adevărat sat ferit de Covid-19 pentru ca lucrurile să meargă perfect din toate punctele de vedere. Acesta va fi amplasat în Oxfordshire, acolo unde se află o bază militară abandonată.

Este vorba despre RAF Abingdon, o bază care se întinde pe o suprafață de 288 de hectare. A fost construită în 1931 și folosită în perioada 1932-1992.

Cum arăta în 1972 baza militară în care Tom Cruise va filma "Misiune Imposibilă 7":

Planul inițial prevedea ca filmările să aibă loc în Italia, dar coronavirusul a schimbat între timp locația în care va avea loc acțiunea - în Marea Britanie. Este lesne de înțeles că mutarea a avut la bază siguranța tuturor celor implicați în realizarea producției.

"Filmul a înregistrat oricum o întârziere importantă, iar semnale că totul va reveni la normal prea repede nu există. În aceste condiții, a trebuit să găsim o soluție. Hotelurile nu au camere și un plan concret prea rapid, iar întârzierea ar fi fost și mai mare.

Decizia finală a fost aceea de a construi efectiv un loc, sat, în care să stea toată lumea implicată în realizarea filmului. Sunt costuri ridicate, dar Tom mereu are grijă ca toată lumea să fie în siguranță", a precizat o sursă din interiorul "Misiune Imposibilă 7".

Asta înseamnă că vedetele producției vor sta la un loc pentru o perioadă cu cei care se ocupă de producție sau cu personajele pasagere ale filmului. De asemenea, toți cei implicați vor fi testați în mod regulat pentru Covid-19.

Printre vedetele filmului (în afară de Tom Cruise) se numără actori precum Simon Pegg, Alec Baldwin, Vanessa Kirby și Rebecca Ferguson.

"Misiune Imposibilă 7" ar urma să fie lansat pe 21 noiembrie 2021.

Ce a fost în Misiune Imposibilă 6: