Ridley Scott a reușit să facă din Gladiatorul unul dintre cele mai vizionate filme din istoria cinematografiei, pelicula fiind la mare căutare chiar și la 20 de ani de la lansare. Connie Nielsen (interpreta rolului Lucilla, sora lui Commodius) este greu de recunoscut în prezent, însă ea vine cu o veste bună pentru fanii filmului care a cucerit 5 premii Oscar.

Connie Nielsen, in GladiatorulFoto: Captura YouTube

Lansat în 2000 și avându-i în rolurile importante pe Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Richard Harris și Connie Nielsen, Gladiatorul a reprezentat o poveste frumoasă atât pentru fani, cât și pentru producători.

Realizat cu un buget total de aproximativ $103 milioane de dolari, filmul a avut încasări totale de $460.583.960.

A cucerit în total 5 premii Oscar și a avut alte 7 nominalizări. Rolul principal din Gladiatorul i-a adus lui Russell Crowe celebra statueta, iar actorul își aducea aminte la un moment dat că nici măcar nu a dorit să joace în film.

Motivul: se îngrășase undeva prin 1999 și nu voia sub nicio formă să se reapuce de sala de fitness pentru a-l interpreta pe Maximus.

Connie Nielsen și vestea pentru fanii filmului

Ajunsă între timp la 54 de ani, Connie Nielsen vine cu o veste bună pentru fanii filmului, daneza precizând că "a auzit" din cercul producătorilor că pelicula va avea și o continuare: Gladiatorul 2.

"Cred că este vorba doar despre ce film va dori Ridley să facă întâi. Sigur, acum este întrebarea despre Covid-19 și despre când ne vom putea întoarce la muncă. Dacă aș fi interesată să joc? Cu siguranță. Este, desigur, un proiect minunat, așa că normal că sunt interesată", a precizat Connie.

Acțiunea din Gladiatorul 2 ar urma să-l aibă în centru pe Lucius, băiatul Lucillei în filmul din 2000. Atunci, rolul copilului a fost interpretat de Spencer Treat Clark.

Lucilla și Maximus, în urmă cu 20 de ani:

Cum arată în prezent Lucilla, alias Connie Nielsen, în prezent:

View this post on Instagram

#splinter

A post shared by Connie Nielsen (@cn_connienielsen) on