Nu a mai disputat un meci oficial de peste 5 ani, perioadă în care a născut de două ori. A ajuns cel mai sus pe locul 10 în clasamentul WTA, în iunie 2013, iar de-a lungul carierei a câștigat aproape șapte milioane de dolari din premii. Ajunsă la 33 de ani, Maria Kirilenko arată foarte bine, iar postările de pe Instagram stau drept dovadă a frumuseții sale.

HotNews.roFoto: Hotnews

A ajuns în sferturile de finală la 3 dintre cele 4 Grand Slam-uri (AO în 2010, RG în 2013 și W în 2012), iar datorită frumuseții sale atrăgea aproape mereu atenția în direcția ei.

Maria a făcut parte dintr-o generație de jucătoare frumoase pe care le-a dat Rusia, alături de o altă Maria (Sharapova - 33 de ani) și Anna Kurnikova (38 de ani).

A ținut primele pagini ale ziarelor datorită relației de lungă durată cu jucătorul Igor Andreev (s-au despărțit în 2011), iar apoi a mai fost împreună cu Alexander Ovechkin (jucător de hochei), cu care a fost și logodită.

Pe 24 ianuarie 2015, Kirilenko s-a căsătorit, iar numele soțului a fost făcut public doar câteva zile mai târziu. S-a aflat că acesta este Alexei Stepanov, un important om de afaceri din Moscova.

Maria a renunțat la tenis la vârsta de 27 de ani, iar despre o eventuală revenire nu s-a discutat niciodată până acum. În sprijinul acestei posibilități are însă exemple concrete: Kim Clijsters și Serena Williams - au revenit cu succes pe teren după ce au devenit mame.

Maria Kirilenko este aproape neschimbată față de cum o știau iubitorii tenisului în urmă cu câțiva ani buni:

View this post on Instagram

\uD83E\uDD0DAre you living your dream?\uD83E\uDD0D

A post shared by Maria Kirilenko (@mariakirilenko87) on

View this post on Instagram

#...

A post shared by Maria Kirilenko (@mariakirilenko87) on

View this post on Instagram

В предвкушении лета \uD83D\uDC8B

A post shared by Maria Kirilenko (@mariakirilenko87) on