Bruce Springsteen a făcut anunţul-surpriză al revenirii sale cu un nou album printr-o piesă emoţionantă, „Letter To You”. Acesta este al 20-lea album al artistului american și va fi lansat pe 23 octombrie, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Bruce Springsteen a lansat joi piesa „Letter To You”, care dă titlul noului său album. Materialul iese luna viitoare, pe 23 octombrie şi va fi al 20-lea din discografia lui Springsteen. Pe el se vor putea asculta şi trei cântece pe care „The Boss” le-a scris în anii '70, dar nu le-a arătat niciodată până acum.

Springsteen povesteşte că sesiunea de înregistrări a fost una cum nu au mai făcut până acum, complet live, cu totul tras din prima.

„Am făcut un album în doar 5 zile, s-a dovedit a fi una dintre cele mai frumoase experienţe pe care le-am avut”, a povestit artistul.

Într-o conversaţie avută în 2019 cu regizorul Martin Scorsese, Springsteen spunea că „nu a scris nimic pentru trupă timp de 7 ani şi că apoi, versurile i-au venit de nicăieri şi aproape că a scris un album întreg în două săptămâni”.

„Dacă ţi-ai făcut temele şi mi-ai citit cartea (de memorii - n.r.), ştii deja că m-am apucat de rock 'n' roll pentru sex, droguri şi... sex. Stai puţin, ăsta e alt discurs. S-o luăm de la capăt", spune Springsteen.