În luna aprilie, Ana Bogdan se despărțea de Norris Măgeanu, cel cu care a fost logodită preț de trei ani. Zâmbetul i-a revenit sportivei de pe locul 91 din ierarhia WTA în brațele unui alt bărbat. "Fericirea toată într-o singură îmbrățișare", spune frumoasa sportivă pe Instagram în dreptul fotografiei cu noul iubit.

HotNews.roFoto: Hotnews

În vârstă de 27 de ani, Ana a trăit o poveste frumoasă alături de Norris Măgeanu (președintele Federației Române de Automobilism). Cei doi au apucat-o însă pe drumuri diferite în luna aprilie a acestui an, insă sportiva a rămas aproape de domeniul fostului iubit.

Ea și-a regăsit zâmbetul alături de una dintre cunoștințele lui Norris, pilotul de raliuri Simone Tempestini (26 ani). Cei doi sunt de nedespărțit, iar postările Anei de pe Instagram stau dovadă în acest sens.

Originară din Sinaia, Ana Bogdan zâmbește din nou cu toată ființa, ajutată fiind de noul său iubit.

Simone Tempestini este fiul fostului pilot Mario Tempestini și concurează în campionatul național de raliuri de peste 10 ani (este, de altfel, multiplu campion național).

Alături de Simone, Ana Bogdan ia lecții de pilotaj și a fost chiar și la karting.

"Fericirea toată într-o singură îmbrățișare", a scris Ana Bogdan, recent, la comentariul unei fotografii în care apare alături de Tempestini.

Ana Bogdan, alături de Simone Tempestini, noul iubit:

View this post on Instagram

\uD83E\uDD8B

A post shared by \uD83E\uDD8B (@_ana.bogdan_) on