​A fost căsătorită cu Adrian Mutu (între 2001 și 2003), iar din relația cu fostul internațional a apărut fiul Mario. Alexandra Dinu va împlini peste câteva săptămâni 40 de ani (este născută pe 3 ianuarie 1981).

HotNews.roFoto: Hotnews

Actriță și vedetă de televiziune, Alexandra va fi noul jurat al emisiunii "Românii au Talent". Este stabilită momentan în SUA, acolo unde trăiește o nouă poveste de dragoste.

Ce spune Alexandra Dinu despre mariajul cu Adrian Mutu

"La vremea respectivă, am trăit foarte intens totul, eram și foarte tânără și fără experiență. Astăzi, însă, este un capitol încheiat de foarte mult timp, am senzația că face parte dintr-o altă viață.

Este o experiență care m-a ajutat să cresc, să mă cunosc și să înțeleg ce îmi doresc. Și mi-a lăsat cel mai de preț cadou: pe fiul meu, Mario. Așa că voi fi veșnic recunoscătoare pentru asta" - Alexandra Dinu, despre mariajul cu Mutu, pentru Viva.ro.

Mario Mutu are 18 ani, vârstă pe care a împlinit-o pe 9 septembrie.

Motivul pentru care a lăsat Italia pentru SUA nu are legătură cu relația pe care o are în prezent.

"Trebuie să precizez că mutarea în Statele Unite nu a fost determinată de noua relație din viața mea, ci de ambițiile mele profesionale. Ca pentru orice persoană care îmbrățișează această pasiune a actoriei, Hollywood-ul este visul suprem. Am primit o propunere de la un producător să dau o probă pentru filmul „Final Score”, cu Pierce Brosnan și Dave Bautista.

Am descoperit astfel o lume nouă, copilul meu s-a îndrăgostit efectiv de Los Angeles. Mario a început repede să învețe engleza și am considerat atunci că este o experiență bună de trăit, atât pentru mine, cât și pentru el", a completat Alexandra Dinu pentru sursa citată.

Cum arată Alexandra Dinu la aproape 40 de ani: