Faimosul muzeu de ceară Madame Tussauds a decis în final să mute figurile prințului Harry și a soției sale Meghan Markle de la secțiunea dedicată familiei regale britanice, la un an după ce aceștia și-au părăsit îndatoririle oficiale pentru a se muta la Los Angeles, relatează Reuters.

Statuile din ceara ale printului Harry si Meghan Markle la muzeul TussaudsFoto: Tolga AKMEN / AFP / Profimedia

Cei doi au lăsat în urmă îndatoririle regale pentru a-și crea cariere independente de cealaltă parte a Oceanului Atlantic, semnând între timp mai multe contracte pentru a produce conținut pentru Netflix, Spotify și Apple.

Muzeul Madame Tussauds din Londra a anunțat joi că figurile lui Harry și Meghan au fost mutate din secțiunea dedicată familiei regale britanice în cea a celebrităților.

„Harry și Meghan și-au schimbat zonele - Madame Tussauds Londra a mutat figurile prințului Harry și a lui Meghan Markle la locul lor nou-nouț din zona Awards Party pentru a reflecta mutarea lor de la Frogmore la Hollywood”, a anunțat într-un comunicat muzeul, făcând referire la fosta locuință din Marea Britanie a celor doi, Frogmore Cottage.

Un documentar despre probleme mintale creat de Harry și prezentatoarea americană Oprah Winfrey urmează să fie lansat luna aceasta pe serviciile de streaming ale Apple TV+.

Harry a apărut recent în podcastul actorului american Dax Shephard pentru a promova viitoarea serie, comparând viața sa din familia regală cu rolul lui Jim Carrey din „The Truman Show”, un film despre un bărbat care a crescut fără să știe ca personaj principal al unui reality show difuzat în întreaga lume.

Acesta a dezvăluit de asemenea că atunci când a început să iasă cu Markle cei doi obișnuiau să se întâlnească într-un supermarket pentru a evita fotografii paparazii, bucurându-se însă de mai multă libertate după ce s-au mutat în California cu fiul lor Archie.

Citește și: