Faimosul actor american Will Smith a dezvăluit într-un nou interviu că el și soția sa, Jada Pinkett Smith, au decis la un moment dat în timpul căsătoriei lor să nu practice monogamia, relatează Insider.

Will Smith si Jada Pinkett SmithFoto: GVK / Bauer Griffin / Profimedia Images

„Jada nu a crezut niciodată într-o căsătorie convențională...Ea a avut membri ai familiei sale care au avut relații neconvenționale”, a relatat Smith, în vârstă de 53 de ani, în cadrul unui interviu acordat pentru revista GO.

„Așa că ea a crescut într-un mod care a fost foarte diferit de cel în care am crescut eu. Am avut discuții interminabile despre ce înseamnă o relație perfectă. Care este modul perfect de a interacționa ca și cuplu?”, a povestit actorul american.

„Și pentru o parte însemnată a relației noastre am ales monogamia, fără a crede însă că monogamia este singura variantă de relație perfectă”, a continuat acesta.

Will Smith și Pinkett Smith s-au căsătorit în decembrie 1997 și au doi copii împreună: un băiat, Jaden Smith, și o fiică, Willow Smith, născuți în 1998, respectiv 2000.

Aceștia au povestit de mai multe ori de-a lungul căsniciei modul în care relația lor a evoluat și că nu se mai referă la ei înșiși ca fiind căsătoriți.

Will Smith și soția sa au vorbit de asemenea despre relația avută de Pinkett Smith cu cântărețul R&B August Alsina.

Într-un episod din iulie 2020 al „Red Table Talk”, talk show-ul realizat de Pinkett Smith la care a participat și Will Smith, aceasta a afirmat că ea și soțul său „au ajuns cu adevărat într-un nou loc al iubirii necondiționate”.