Actorul american Moses J. Moseley, care interpreta rolul lui Mike în serialul „The Walking Dead”, a murit la vârsta de 31 de ani, anunță The Hollywood Reporter, citat de News.ro.

Moses J. MoseleyFoto: Captura YouTube

Trupul său a fost găsit la Stockbridge, în suburbiile oraşului Atlanta, potrivit unei informaţii confirmate de agentul său pentru THR.

Cauzele morţii nu au fost comunicate. Moses J. Moseley a fost dat dispărut de familia sa acum câteva zile. O anchetă este în desfăşurare.

Moses J. Moseley l-a interpretat pe Mike, „zombi de companie” al lui Michonne, în trei sezoane ale serialului „The Walking Dead”, între 2012 şi 2015.

Postul de televiziune AMC, care difuzează serialul în America, i-a adus un omagiu pe Twitter: „Gândurile şi rugăciunile noastre merg către Moses J. Moseley, membru al familiei The Walking Dead”.

Moses J. Moseley a intrat în actorie după ce a studiat dreptul penal

Tabatha Minchew, agentul său, l-a omagiat într-un comunicat publicat de The Hollywood Reporter:

„Moses a fost o persoană foarte talentată, înconjurat de o lumină magnifică. Le va lipsi prietenilor săi, familiei şi fanilor. Transmitea întotdeauna o energie fericită în jurul lui”.

Moses J. Moseley s-a născut în Aiken, Carolina de Sud. A studiat dreptul penal la Atlanta, în statul Georgia. A început prin a fi model, înainte de a se lansa în actorie.

După ce a făcut figuraţie în producţii mari, precum saga „Hunter Games”, a început să obţină roluri mai importante, în special în serialele „Watchmen” şi „Ruthless”.

Lansat în 2010, „The Walking Dead” a ajuns la al unsprezecelea şi ultimul sezon, acesta urmând să se încheie în următoarele luni.