Rudy Giuliani, fostul primar al orașului New York și fostul avocat personal al lui Donald Trump, a fost „demascat miercuri” în timpul emisiunii „The Masked Singer” difuzată de Fox, acesta interpretând melodia „Bad to The Bone” a cântărețului american George Thorogood, scrie CNN.

Rudy GiulianiFoto: FOX

Apariția lui Giuliani în emisiune nu reprezintă tocmai o surpriză, site-ul Deadline dezvăluind pe surse în luna februarie că doi dintre jurați au părăsit platoul de filmare în timpul înregistrării episodului în care acesta a fost demascat.

Concursul de cântat prezintă celebrități care își încearcă talentul muzical în timp ce poartă costume complicate care le ascund identitatea în timp ce cântă live în fața spectatorilor și a unui juriu.

Giuliani a dezvăluit într-un interviu acordat lui Nick Cannon, prezentatorul emisiunii, că a decis să participe la „The Masked Singer” pentru a-i oferi un exemplu nepoatei sale.

„Vreau să știe să încerce orice, chiar dacă sunt lucruri care nu te reprezintă și sunt improbabile pentru tine și eu nu m-am putut gândi la ceva care să nu mă reprezinte sau să fie mai improbabil pentru mine decât asta”, a dezvăluit fostul primar al New York-ului.

Rudy Giuliani, apariții în public tot mai bizare

Giuliani a devenit un personaj cunoscut la nivel național în Statele Unite pentru rolul său în combaterea crimei organizate în perioada când a fost procurorul general din Manhattan, devenind apoi primar al orașului New York.

Cel mai recent el a fost avocatul personal al lui Donald Trump însă a fost concediat de fostul președinte republican în luna februarie a anului trecut după o serie de apariții publice tot mai bizare.

Printre altele, el a apărut cu mâna în pantaloni în compania unei femei tinere în filmul Borat Subsequent Moviefilm al lui Sacha Baron Cohen.

În prezent fostul primar al New York-ului este vizat de mai multe anchete penale legate de activitățile sale de lobby.

O curte de apel din New York i-a suspendat licența de avocat în luna iunie a anului trecut din cauza declarațiilor false privind fraudarea alegerilor prezidențiale din Statele Unite.

Revista Variety notează însă că apariția la „The Masked Singer” s-ar putea să fie cea mai proastă decizie a sa de până acum.