Actorul Raymond Allen „Ray” Liotta a murit la vârsta de 67 de ani, potrivit unui raport al Deadline.

Ray LiottaFoto: captura tv

Liotta, cunoscut mai ales pentru rolul principal din filmul clasic al lui Martin Scorsese, „Goodfellas”, un film polițist din 1990, a murit în somn în Republica Dominicană, în timp ce filma un nou film, relatează publicația.

El era logodit și urma să se căsătorească cu Jacy Nittolo.

Liotta se afla în Republica Dominicană pentru filmarea unui proiect intitulat Dangerous Waters.

Carieră și premii

Cariera sa cinematografică s-a întins pe parcursul a patru decenii. Pe lângă rolul său aclamat din "Goodfellas", Liotta s-a bucurat și de interpretări celebre în filme precum Copland, Hannibal, Narc, Blow and Field of Dreams.

A câștigat Premiul Emmy și a fost nominalizat la Globul de Aur.

Aflat într-o puternică revenire

În ultimii ani, Lyotta a cunoscut o revenire în popularitate.

Printre rolurile recente se numără The Many Saints of Newark, Marriage Story și No Sudden Move.

A terminat filmul Cocaine Bear, regizat de Elizabeth Banks, și urma să joace în filmul Working Title The Substance alături de Demi Moore și Margaret Qualley.

Abandonat la naștere

Născut în New Jersey, la 18 decembrie 1954, Liotta a fost adoptat la vârsta de șase luni, după ce a fost abandonat la un orfelinat.

A crescut în New Jersey înainte de a se muta la New York, iar în cele din urmă s-a mutat la Los Angeles pentru a urma o carieră de actor.

Primul rol de film al lui Liotta a venit în filmul The Lonely Lady din 1983.

Adevărata sa descoperire a venit în 1986, în filmul lui Jonathan Demme- Something Wild. Liotta a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru rolul său din film la categoria „Cel mai bun actor în rol secundar”.

Știrea se actualizează