Amber Heard a declarat joi că a primit "mii" de amenințări cu moartea de când a început procesul împotriva fostului său soț Johnny Depp, care o dă în judecată pentru defăimare la un tribunal din SUA, potrivit AFP.

Amber HeardFoto: Flickr

"Primesc sute de amenințări cu moartea în mod regulat, dacă nu chiar în fiecare zi; mii de când a început acest proces", a declarat actrița în vârstă de 36 de ani, rechemată la bară în ultima zi după declarațiile martorilor.

Avocații ambelor părți urmează să își prezinte vineri pledoariile finale, iar cei șapte jurați se vor retrage apoi pentru a delibera. În cazul în care nu vor ajunge la un verdict în cursul zilei de astăzi, vor continua deliberările marțea viitoare.

"Sunt hărțuită, umilită, amenințată în fiecare zi, doar pentru că mă aflu în această sală de judecată", a declarat emoționată Amber Heard.

"Oamenii râd de mărturia mea despre agresiuni, oamenii vor să mă omoare, îmi spun în fiecare zi, vor să-mi pună copilul în cuptorul cu microunde", a declarat actrița, mamă a unei fetițe.

"În fiecare zi trebuie să retrăiesc trauma" violenței domestice pe care spune că a suferit-o în timpul relației cu Johnny Depp, a spus ea.

Procesul "a fost cel mai chinuitor, dureros și umilitor lucru pe care l-am trăit vreodată", a spus ea.

Concret, Depp o acuză pe fosta soţie de defăimare pentru articolul pe care aceasta l-a scris pentru ziarul The Washington Post în 2018, după divorţ, în care se consideră victimă „abuzului conjugal” şi pentru care actorul pretinde daune de 50 de milioane de dolari.

La rândul ei, Heard a răspuns cu o contra-acuzaţie, potrivit căreia Depp a montat o campanie de defăimare la adresa ei, în urma căreia a pierdut multe roluri şi îi cere actorului despăgubiri de 100 de milioane de dolari.