Shakira și Pique țin capul de afiș al presei mondene din Spania, cei doi fiind tot mai aproape de o despărțire după ce fundașul Barcelonei ar fi înșelat-o pe cântăreața în vârstă de 45 de ani.

Shakira si PiqueFoto: Ella Ling/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Shakira și Pique s-au cunoscut în 2010, cu ocazia CM de Fotbal

S-au cunoscut în 2010, înainte de Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud (unde de altfel Spania s-a încoronat campioană), iar de atunci au format un cuplu (cu anumite perioade de pauză tot din cauza unor presupuse aventuri ale fotbalistului).

Waka, Waka, imnul oficial al CM din Africa de Sud - Primul contact între Shakira și Pique

Shakira (45 de ani) și Gerard Pique (35 de ani) sunt tot mai aproape să se despartă, dacă este să ne luăm după presa spaniolă.

Jurnaliștii de la El Periodico au fost primii care au anunțat că Pique „a călcat” încă o dată strâmb în relația dintre cei doi.

„Criza sentimentală” prin care ar trece apărătorul Barcelonei s-a lăsat cu o escapadă amoroasă.

Studenta de 20 de ani cu care Pique ar fi înșelat-o pe Shakira

Conform sursei citate, femeia cu care Pique ar fi înșelat-o pe Shakira este o tânără de 20 de ani, blondă, studentă și care lucrează ca hostess în Barcelona. Cotidianul nu a dorit să-i dezvăluie identitatea.

Marca scrie de altfel că Shakira i-ar fi cerut lui Pique să se mute din casa în care stăteau amândoi, lucru care s-ar fi și întâmplat.

Cei doi sunt părinții a doi băieți: Milan (9 ani) și Sasha (7 ani).

Shakira, fără poze cu Pique pe Instagram

Un alt detaliu interesant este acela că Shakira nu mai are nicio postare cu fotbalistul pe contul personal de Instagram din luna martie a acestui an, asta după ce ani la rândul cei doi le prezentau fanilor din mediul online poze din toate locurile în care mergeau împreună.

Tot Marca relatează că este tot mai probabil ca în următoarea perioadă cei doi să iasă în fața opiniei publice cu un comunicat de presă în care să-și anunțe despărțirea.

Presa spaniolă mai spune că după ce s-a mutat singur într-unul dintre apartamentele pe care le deține în Barcelona, Gerard Pique a avut o viață de noapte tot mai activă alături de unii dintre coechipierii de la gruparea de pe Camp Nou.