Claudia Pop, căpitan în Armata Română, s-a întâlnit cu starul din Top Gun, Tom Cruise, la The Royal International Air Tattoo, un mare show aviatic militar, care are loc în acest sfârşit de săptămână la Gloucestershire, în Marea Britanie. Tânăra nu a ratat şansa să îşi facă un selfie cu celebrul actor american.

Căpitanul Claudia Pop şi actorul Tom CruiseFoto: Facebook/MApN

Ministerul Apărării Naţionale a postat duminică după-amiază o poză cu Tom Cruise alături de capitanul Claudia Pop.

"Unii se relaxează, alții se pregătesc pentru o nouă săptămână...în timp ce colega noastră, căpitanul Claudia Pop, se întâlnește cu căpitanul Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) din Top Gun, la The Royal International Air Tattoo", a scris duminică Ministerul Apărării Naţionale din România pe Facebook.

Atât căpitanul Armatei Române, cât şi Maverick au zâmbit larg în poza distribuită pe Facebook, în timp ce actorul de la Hollywood arăta spre cameră emblema Forțelor Aeriene Române.

Tom Cruise, apariţie-surpriză la show-ul aviatic

Tom Cruise a participat la cel mai mare spectacol aerian militar din lume, Royal International Air Tattoo, care a fost anulat în ultimii doi ani din cauza pandemiei, relatează BBC.

Vedeta de la Hollywood și-a făcut apariția la cel mai mare spectacol aerian militar din lume pentru a marcha cea de-a 75-a aniversare a Forțelor Aeriene ale Statelor Unite., potrivit The Independent.

Organizatorii au postat pe Twitter o poză cu actorul american, adăugând: "Am fost la o întâlnire cu o vedetă. El poate fi camaradul nostru de zbor oricând!".

Sute de aeronave au zburat la baza aeriană din Gloucestershire din întreaga lume pentru a se alătura evenimentului, la care au participat aproximativ 170.000 de persoane.

Top Gun: Maverick a avut încasări fenomenale

Actorul Tom Cruise a câștigat deja o avere de pe urma celui mai recent film al său- Top Gun: Maverick, care în doar două luni a avut încasări de peste un miliard de dolari.

Actorul a negociat o înțelegere pentru a primi 12% din veniturile aduse de film, scrie mirror.co.uk. Top Gun: Maverick a încasat 1.019.369.716 de lire sterline (peste 1,2 miliarde dolari SUA) în mai puțin de două luni. Ceea ce face ca partea lui Cruise să fie de 120 milioane de dolari

Publicul din SUA a generat aproape jumătate din banii de box office, iar publicul din Marea Britanie a plătit aproximativ 70 de milioane de lire sterline pentru bilete.