Actrița și cântăreața Shonka Dukureh, în vârstă de 44 de ani, care a interpretat-o pe Big Mama Thornton în filmul Elvis, a fost găsită fără suflare în casa ei din Nashville, Tennessee, potrivit Sky News și CNN.

Actrița Shonka DukurehFoto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Shonka Dukureh a fost găsită inconștientă de către unul dintre cei doi copii mici cu care locuia în apartamentul său din Nashville, Tennessee, a precizat Departamentul de Poliție Metropolitană din Nashville într-un comunicat.

Shonka Dukureh, care a interpretat-o pe Willie Mae "Big Mama" Thornton, o cântăreață R&B care a fost prima artistă care a înregistrat melodia "Hound Dog, în filmul Elvis, recent lansat de Baz Luhrmann, a murit joi, potrivit poliției din Nashville.

Din primele informații, actrița nu a fost victima unei infracțiuni și urmează să fie efectuată o autopsie pentru a se stabili cauza morții, a adăugat poliția.

Interpretarea artistei devenite celebră datorită lui Elvis Presley, a fost prima apariție cinematografică importantă a actriței Shonka Dukureh.

Shonka Dukureh apare pe coloana sonoră a filmului Elvis și apare în videoclipul piesei Vegas a lui Doja Cat, de asemenea de pe coloana sonoră a filmului.