În urmă cu doi ani, Al Pacino a fost părăsit de actrița israeliană Meital Dohan, ea spunând că diferența de vârstă dintre ei -de 39 de ani este „insurmontabilă”. Noua iubită a lui Al Pacino, Noor Alfallah, are 28 de ani, cu 53 mai tânără.

Al Pacino, iunie 2022, la Festivalul de film TribecaFoto: Andrew H. Walker / Shutterstock Editorial / Profimedia

Producătoare TV, Alfallah a fost iubita celebrului solist al Rolling Stones, Mick Jagger, care, la vârsta de 78 de ani, avea cu 50 de ani mai mult. S-au despărțit în 2017, când el avea 73 de ani, iar ea 23. La acea vreme, Noor spunea că are „multe amintiri grozave” cu Mick și că nu are regrete.

În urmă cu doi ani, Al a fost părăsit de iubita sa actriță israeliană Meital Dohan, aceasta recunoscând că „Este greu să fii cu un bărbat atât de bătrân, chiar dacă îl cheamă Al Pacino”. Actrița a mai susținut că a renunțat la vedeta din „Nașul” după doi ani de locuit împreună, pentru că lui Pacino „nu-i plăcea să cheltuiască bani”.

„Diferenția de vârstă este dificilă, da”, a recunoscut ea. "Am încercat să trec peste asta, dar trebuie să rămân sinceră cu mine. Acum este un bărbat în vârstă. Cu toată dragostea mea, relația nu a durat."

Ea a adăugat că Pacino, a cărui avere a fost estimată la 165 de milioane de euro, i-a cumpărat doar flori. „Cum să spun politicos că nu-i plăcea să cheltuiască bani?” a spus. Singurele cadouri de la el erau florile. Pacino nu a fost niciodată căsătorit, dar are trei copii din relații anterioare.

Celebrul actor nu este singura vedetă aflat într-o relație cu cineva mult mai tânăr. Alte cazuri similare:

Mick Jagger și Melanie Hamrick - 44 de ani

Celebru pentru miile de femei cu care s-a afișat, Mick Jagger avea 73 de ani când actuala lui iubită, Melanie Hamrick, l-a născut fiul lor, Devaraux.

Balerina americană Melanie are 34 de ani, cu 44 de ani mai tânără decât partenerul ei (acum în vârstă de 78 de ani).

Mick a mai fost căsătorit de două ori și are opt copii de la cinci femei, opt nepoți și în urmă cu doi ani a devenit străbunic.

Printre cuceririle sale sunt Angelina Jolie, Uma Thurman, Carla Bruni și Brigitte Bardot, ca să nu mai vorbim de o aventură pe care se zvonea că ar fi avut-o cu David Bowie.

Relația dintre Melanie și Mick a început în 2014, când s-au întâlnit la un concert Rolling Stones în februarie a acelui an.

Joan Collins și Percy Gibson: Diferența de vârstă - 31 de ani

În 2012, când Joan Collins avea 78 de ani, s-a căsătorit cu regizorul de teatru Percy Gibson, care era mai tânăr cu 31 de ani. Întrebată de reporterii de atunci despre diferența substanțială de vârstă dintre pereche, Joan a glumit „Dacă moare, moare”.

Actrița Joan Collins are acum 88 de ani, iar Percy este al cincilea soț.

Brigitte Macron și Emmanuel Macron: Diferența de vârstă 24 de ani

Președintele francez Emmanuel Macron și soția Brigitte s-au cunoscut pentru prima dată la școală, unde Emmanuel era un elev de liceu de 15 ani, iar Brigitte era profesoară de teatru. S-au cunoscut în timpul unui atelier de teatru, când ea avea 39 de ani.

Cei doi și-au dat primele întâlniri pe când Emmanuel avea doar 16 ani, adică cu un an mai mare decât vârsta legală de consimțământ în Franța, dar tehnic au devenit un cuplu când el avea 18 ani.

Părinții săi au încercat inițial să despartă cuplul trimițându-l la Paris pentru a-și termina ultimul an de școală, deoarece au simțit că diferența de vârstă este nepotrivită.

Dar cuplul s-a reunit și s-a căsătorit în 2007. Nu au copii împreună, dar Brigitte are trei copii dintr-o căsătorie anterioară, inclusiv unul care este cu doi ani mai mare decât Emmanuel.

DJ Tiësto și Annika Backes: Diferența de vârstă - 28 de ani

DJ Tiësto a dezvăluit săptămâna trecută că așteaptă un al doilea copil cu soția sa Annika. Muzicianul în vârstă de 53 de ani a împărtășit pe Instagram o serie de imagini pe covorul roșu cu o zi înainte, în timp ce săruta dulce burtica modelului la decernările Grammy din Las Vegas.

Annika (25) a împărtășit și ea aceleași fotografii pe propriul cont de Instagram, adăugând: „Băiețel pe drum”.

Pe numele lui Tijs Michiel Verwest, olandezul este considerat unul dintre cei mai mari DJ ai tuturor timpurilor, specializat în muzica trance.

Annika a crescut în Colorado, iar cuplul s-a întâlnit pentru prima dată la un restaurant din New York în 2015, s-au logodit în 2018 și s-au căsătorit în 2019.

Don McLean și Paris Dylan: Diferența de vârstă - 48 de ani

Cântărețul American Pie McLean (76) formează un cuplu cu modelul Paris Dylan, în vârstă de 28 de ani.

Cei doi s-au unit la scurt timp după ce mariajul lui Don de aproape 30 de ani cu a doua sa soție, Patrisha Shnier, s-a încheiat în 2016. "Este cea mai minunată persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Mă gândesc la ea când cânt multe dintre melodiile mele", a declarat McLean pentru revista People. "Sunt onorat să o am ca prietenă și partener și nu avem de gând să ne despărțim vreodată".

Dick Van Dyke și Arlene Silver: Diferența de vârstă - 46 de ani

Actorul Van Dyke (96), s-a căsătorit cu make-up Silver (50) în februarie 2012, la 6 ani după ce a cunoscut-o, la Premiile Screen Actors Guild (SAG).

Van Dyke a numit căsnicia sa „una dintre cele mai inteligente mișcări pe care le-am făcut vreodată”. „Este foarte matură pentru vârsta ei, iar eu sunt foarte imatur pentru vârsta mea, așa că ne potrivim!" a spus el odată.

Legendarul actor - care a mai fost căsătorit de două ori - are patru copii și șapte nepoți și nu se sfiește să-și mărturisească dragostea pentru soția sa.

La rândul ei, Arlene l-a descris ca fiind „ființa umană perfectă și partenerul perfect". A trebuit să cunosc multe broscuțe ca să-mi aflu Prințul, a mai adăugat ea.