Miss Puerto Rico și Miss Argentina au anunțat că s-au căsătorit în secret, după o relație de doi ani, relatează CNN și CBS News.

Două regine ale frumuseții au anunțat că s-au căsătoritFoto: © Syda Productions | Dreamstime.com

Mariana Varela, fosta Miss Argentina, și Fabiola Valentín, fosta Miss Puerto Rico, și-au anunțat mariajul pe Instagram.

"După ce am decis să ne păstrăm relația privată, am deschis ușile într-o zi specială 28/10/22", au scris cele două regine ale frumuseții.

Cele două au postat pe Instagram un clip care arată momente din relația lor, inclusiv plimbări romantice pe plajă, îmbrățișări, toasturi cu șampanie și o cerere în căsătorie cu baloane aurii și argintii pe care scria "Căsătorește-te cu mine?", dar și verighetele pe care le poartă.

La finalul clipului sunt imagini cu proaspetele mirese în fața tribunalului orașului San Juan din Puerto Rico, unde s-au căsătorit pe 28 octombrie 2022.

Mariana Varela și Fabiola Valentín s-au cunoscut la concursul Miss Grand International 2020 din Thailanda, unde au reprezentat Argentina și, respectiv, Puerto Rico.

După ce au ajuns în top 10 în cadrul concursului internațional, cele două regine ale frumuseții au părut să rămână prietene apropiate pe rețelele de socializare. Ceea ce fanii nu bănuiau este că ele aveau o relație secretă.

Sursă foto articol © Syda Productions | Dreamstime.com