Piesa Flowers, noul single al lui Miley Cyrus, a fost aleasă preferata fanilor în ceea ce privește muzica lansată săptămâna trecută, întrecând-o astfel pe Shakira, care trimite săgeți în noua melodie spre fostul partener Pique. Admiratorii lui Miley Cyrus cred că noua piesă are un mesaj pentru fostul soț, Liam Hemsworth, a cărui zi a coincis cu data lansării, 13 ianuarie.

Miley Cyrus în videoclipul piesei FlowersFoto: Columbia Records/YouTube via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Flowers, piesă midtempo de inspirație disco, care susține împlinirea de sine după o despărțire, face parte din viitorul album Endless Summer Vacation, care este programat să apară pe 10 martie, notează Billboard.

Deși Miley Cyrus nu a confirmat că Flowers este despre relația ei cu Liam Hemsworth, data lansării single-ului și versurile sunt câteva indicii despre semnificația cântecului, potrivit Insider.

Și fanii au remarcat câteva detalii, inclusiv faptul că single-ul a fost lansat în ziua în care Hemsworth a împlinit 33 de ani.

Astfel, Miley Cyrus pare să fi aplicat „rețeta” Shakirei, care a lansat o piesă în colaborare cu DJ-ul argentinian Bizarrap în care vorbește despre Gerard Pique și noua sa iubită, Clara Chia.

Cu toate că Flowers a câștigat bătălia în sondajul Billboard, piesa Shakirei conduce la vizualizări pe YouTube, având peste 123 de miloane, față de 32 de milioane cât are cea a cântăreței americane.

Flowers se numără printre cele mai populare sunete folosite pe TikTok la ora actuală.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei "The Last Song" în 2010 și s-au întâlnit mai mulți ani. Cuplul s-a căsătorit în 2018 și a divorțat un an mai târziu.

„Asta este genial!”

Cyrus cântă „Pot să-mi cumpăr singură flori" și "Pot să mă țin singură de mână" în noua melodie care seamănă cu hitul lui Bruno Mars „When I Was Your Man", un cântec pe care Hemsworth i l-ar fi dedicat lui Cyrus la prima logodnă din 2013, potrivit Billboard.

În primele versuri Cyrus spune „Am construit o casă și am privit-o cum arde", aceasta fiind o referire la casa pe care cei doi au împărțit-o și care într-un incendiu în 2018, potrivit US Weekly.

Un videoclip TikTok, postat de utilizatorul thruthelatenightt, a acumulat peste 1,9 milioane de aprecieri și mii de comentarii până duminică, inclusiv din partea cântărețului Charlie Puth, care a scris "Asta este genial".

@thruthelatenightt Stream #MileyCyrus’s latest single FLOWERS\uD83E\uDEF6\uD83C\uDFFC #Flowers ♬ Flowers - Miley Cyrus

Un alt moment care pare că amintește de o secvență surprinsă cu celebrul cuplu la petrecerea Vanity Fair de dupa Oscaruri din 2019, când Miley Cyrus face o mișcare de dans similară și cântă „Pot să mă iubesc mai bine”.

Nici Miley, nici Liam nu au comentat speculațiile din presa americană, potrivit Cosmopolitan.