​Bruce Willis, recent diagnosticat cu demență, a împlinit 68 de ani, imagini emoționante cu actorul, care a sărbătorit alături de familie, fiind publicate de fosta sa soție Demi Moore. Un mesaj emoționat a transmis și actuala soție a actorului, Emma Heming Willis.

Bruce Willis și soția sa Emma Heming în Los AngelesFoto: The Image Direct / Profimedia Images

Demi Moore a postat pe Instagram imagini cu actorul alături de familia sa, care îi cântă „La mulți ani”. Bruce Willis a împlinit 68 de ani duminică.

Un mesaj emoționant a postat, tot pe Instagram, actuala soție a actorului, Emma Heming Willis.

  • „Azi este ziua soțului meu. Mi-am început dimineața plângând, așa cum puteți vedea după ochii mei umflați. Cred că e important ca voi să vedeți toate astea. Oamenii îmi spun mereu că sunt puternică.
  • Nu am de ales, mai ales că trebuie să cresc doi copii. Câteodată, în viața asta, trebuie să ne punem pe noi hainele de oameni mari și să trecem la treabă. Iar eu asta fac. Dar în fiecare zi am momente de tristețe și momente de durere. Iar astăzi, de ziua lui, le simt din plin”, a afimat Emma Heming, într-un mesaj video.

Bruce şi Emma sunt căsătoriţi din 2009.

La jumătatea lunii februarie, familia lui Bruce Willis a anunțat că afecțiunea actorului a evoluat în demenţă frontotemporală, care este adesea diagnosticată la o vârstă mai redusă decât alte forme de demenţă. Simptomele pot include modificări de personalitate, dificultăţi de vorbire şi tulburări motorii.

„Știu că asta e treaba voastră, dar vă rog să nu-i mai faceți așa ceva soțului meu”

La începutul acestei luni, Emma Heming Willis a făcut o declaraţie prin care le-a cerut paparazzilor „să păstreze distanţa”atunci când îl urmăresc pe actor.

Heming Willis a publicat un videoclip pe Instagram, povestind un incident recent în care fotografii au încercat să vorbească cu soţul ei în timp ce acesta a făcut o apariţie publică rară atunci când s-a întâlnit cu prieteni la o cafea în Santa Monica.

  • „Dacă eşti o persoană care are grijă de cineva cu demenţă, ştii cât de dificil şi stresant poate fi să scoţi pe cineva în lume şi să-l conduci în siguranţă, chiar şi doar pentru a bea o ceaşcă de cafea”, a spus ea.
  • „Este clar că mai este nevoie de multă educaţie. Aşa că acesta se adresează fotografilor şi cameramanilor care încearcă să obţină acele exclusivităţi despre soţul meu. Păstrați distanța", a continuat Emma Heming Willis.
  • „Ştiu că asta este treaba voastră, dar poate fi doar dacă rămâi în spaţiul tău. Te rog să nu ţipi la soţul meu, întrebându-l cum se simte. Nu faceţi asta. Lăsaţi-i spaţiu. Permiteţi familiei noastre sau oricui este cu el în acea zi să-l poată duce din punctul A în punctul B în siguranţă”, a mai spus ea.