Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit sâmbătă, după 7 ani de când au o relație. Cei doi au o fetiță de 2 ani pe care o țin departe de ochii presei.

SmileyFoto: Inquam Photos / Costin Dinca

Smiley a ales un costum crem în timp ce partenera sa a purtat o rochie lungă albă.

Gina Pistol a ales o pereche de cercei cu diamante, sandale semnate de casa de modă Jimmy Choo din colecția pentru mirese, relatează Libertatea.

De asemenea, a purtat un pandantiv cu un smarald mic pe un lănțișor din aur. Prezentatoarea tv a spus că bijuteriile i le va lăsa moșternire fiicei sale, Josephine.

Sandalele sunt albe, din satin, cu multe perle aplicate și costă 1.595 de euro.

Amândoi s-au asortat cu un zâmbet larg în momentul în care au făcut poza alături de ofițerul de la Starea Civilă.

Smiley a dormit vineri noapte la un hotel din București, în timp ce Gina Pistol a rămas în vila din Cernica pentru a respecta tradiția ca mirele să nu vadă mireasa înainte de nuntă.

Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, a scris un mesaj emoționant înainte de ziua nunții.

  • „Trăim într-o lume care știe atât de bine să scoată în evidență extraordinarul , încât Normalul ni se pare plictisitor. dar eu vreau să vă zic că cele mai mari bucurii pe care le-am trăit în viață asta sunt cele normale pe care le trăim aproape toți cel puțîn o dată.
  • Dincolo de extraordinarul din viețile noastre pe mine mă împlinește, în general, ce te împlinește și pe tine: Iubirea, Liniștea, Zâmbetul, Jocul, Libertatea și Binele în toate formele sale.
  • De asta cred că frumusețea stă mai degrabă în lucrurile simple și că a fi Normal e noul Extraordinar. Iar când realizezi că frumusețea vieții stă în fiecare moment trăit la maximum, atunci când se întâmplă, îți dai seama că Prezentul e mereu Extraordinar.
  • Mâine nu e promis pentru nimeni!”, a scris Smiley cu o zi înainte de a se căsători cu partenera sa, publicând o poză cu alături de Gina și fetița lor, Josephine.

Petrecerea va avea loc într-un restaurant spectaculos, iar invitații vor fi serviți cu cele mai delicioase preparate. „Va fi un meniu ce va îmbina tradiționalul cu fine diningul. Vor fi patru feluri de mâncare. Meniul va fi complex și elegant. Va îmbina toate gusturile”, a spus Emil Ioniță, șeful complexului din Snagov, pentru Fanatik.