Monica Bîrlădeanu este într-o relație cu Valeriu Gheorghiță, fostul coordonator al campaniei de vaccinare anti-Covid în România, iar după ce s-a vehiculat că acesta din urmă ar fi însurat, actrița a ținut să specifice că „partenerul ei de viață e un bărbat absolut necăsătorit”.

Monica BirladeanuFoto: Michael Sohn / AP / Profimedia

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală. Ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine. Partenerul meu de viață e un bărbat ABSOLUT NECĂSĂTORIT, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă. Doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez tare”, a scris Monica Bîrlădeanu pe Facebook, potrivit Fanatik.ro.

Recent, în spațiul public au apărut imagini cu Monica Bîrlădeanu și medicul Valeriu Gheorghiță în timp ce se relaxau într-un jacuzzi. Inițial, s-a vehiculat informația conform căreia Valeriu Gheorghiță ar fi însurat cu o fostă colegă de facultate.

Relația dintre cei doi a fost confirmată de PR-ul Monicăi Bîrlădeanu, Aprilia Ivanov.

„Da, este adevărată relația, doar că el, la momentul acesta, nu mai este căsătorit. Informația eronată este aceea că el ar mai fi căsătorit, pentru că s-a spus povestea că el ar fi căsătorit, ceea ce nu este așa.” a precizat PR-ul Monicăi Bârlădeanu, potrivit Viva!, citătă de Digifm.ro

Valeriu Gheorghiță a condus Comitetul de coordonare a vaccinării anti-COVID în România încă de la începerea campaniei de vaccinare, în decembrie 2020.

Schimbat de la conducerea comitetului de coordonare a vaccinării, a preluat funcţia de manager al Spitalului Clinic de Urgenţă "Prof. dr. Agrippa Ionescu".