Actorul american Jon Hamm, protagonistul serialului „Mad Men", s-a căsătorit cu logodnica sa, actriţa Anna Osceola, informează site-ul revistei People.

Jon Hamm s-a căsători cu Anna OsceolaFoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nunta celor doi actori, care au jucat împreună atât în serialul „Mad Men", cât şi în filmul „Confess, Fletch", a avut loc sâmbătă, potrivit tabloidului TMZ.

Ceremonia s-a desfăşurat în Anderson Canyon din regiunea californiană Big Sur - acelaşi loc în care a fost filmat episodul final din „Mad Men". Printre invitaţi s-au aflat mai multe celebrităţi, precum Billy Crudup, Paul Rudd şi Tina Fey.

Potrivit TMZ, cei doi parteneri de viaţă au păşit spre altar pe acordurile temei muzicale a filmului din 1967 „You Only Live Twice", un lungmetraj din franciza cinematografică "James Bond".

Jon Hamm, în vârstă de 52 de ani, şi Anna Osceola, în vârstă de 35 de ani, s-au logodit în luna februarie după o relaţie de doi ani.

Ei s-au cunoscut în timpul filmărilor de la ultimul episod din serialul „Mad Men" în 2015, în care ea a avut un rol minor, apoi au apărut de mai multe ori în public înainte de a începe o relaţie romantică în 2020.

Debutul lor oficial în calitate de parteneri de cuplu s-a produs în martie 2022 la o petrecere organizată după gala premiilor Oscar.

Jon Hamm şi Anna Osceola au jucat apoi împreună şi în filmul „Confess, Fletch", care a avut premiera pe marile ecrane în septembrie 2022. (Agerpres)