Cel mai mare rol jucat vreodată de Meryl Streep ar putea fi acela de femeie aflată în continuare într-o căsnicie fericită. Se dovedeşte, însă, că lucrurile sunt mai complicate, actriţa americană recompensată de trei ori cu premiul Oscar şi soţul său Don Gummer trăind separaţi cel puţin din 2017, relatează DPA/TCA.

Meryl StreepFoto: Agence / Bestimage / Profimedia

Cuplul a împlinit luna trecută 45 de ani de căsătorie, însă cei doi „trăiesc despărţiţi de mai bine de 6 ani", a declarat într-un comunicat pentru revista People un reprezentant al protagonistei din filmul „It's Complicated" (2009), în prezent în vârstă de 74 de ani, scrie Agerpres.

„Deşi vor avea mereu grijă unul de celălalt, ei au ales să trăiască separat", se precizează în comunicat.

Streep şi celebrul sculptor în vârstă de 76 de ani, un prieten al fratelui ei, şi-au unit destinele în 1978, la doar şase luni după moartea iubitului ei John Cazale, alături de care a jucat în "The Deer Hunter" (1978).

Streep şi Gummer au împreună patru copii adulţi, Henry, Mamie, Grace şi Louisa, toţi actori.

Gummer a însoţit-o ultima dată pe Streep la cea de-a 90-a gală a premiilor Oscar, în 2018, la care a fost nominalizată la categoria cea mai bună actriţă pentru rolul Katharine Graham din „The Post" (2017), de Steven Spielberg.

Meryl Streep, care a purtat verighetă vineri la Premiile Prinţesa de Asturias 2023, nu este singura actriţă care a păstrat tăcerea o perioadă atât de lungă după separarea de soţ.

Vestea despre separarea lui Meryl Streep de soţul său, Don Gummer, vine la scurt timp după ce Jada Pinkett Smith a dezvăluit că ea şi actorul Will Smith sunt despărţiţi de peste şapte ani.