Influencerul Dorian Popa ar fi fost prins vineri seară sub influența drogurilor în timp ce conducea o mașină de lux îmbrăcat doar în lenjerie intimă, potrivit surselor judiciare citate de Digi 24 și G4Media. Influencerul a fost oprit în trafic în localitatea Domneşti, judeţul Ilfov, aproape de casă, potrivit News.ro.

Dorian Poapa (stanga)Foto: Agerpres

Cunoscutul influencer ar fi fost depistat sub influența canabisului în timp ce conducea o mașină de lux, potrivit surselor citate.

Dorian Popa ar fi fost îmbrăcat doar în lenjerie intimă în momentul în care a fost oprit de poliție, potrivit surselor citate de G4Media și Digi24

Sâmbătă, 27 octombrie, la 21:15, un echipaj de la Rutieră a oprit în trafic, în localitatea Domnești, un bărbat care a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive, a transmis IPJ Ilfov.

„Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, a transmis IPJ Ilfov.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că Dorian Popa a fost oprit în apropierea locuinţei.

El mergea către un magazin pentru a cumpăra ceva.

Dorian Popa are peste un milion de urmăritori pe Facebook și peste 500.000 pe TikTok.