Moartea subită a actorului Matthew Perry la doar 54 de ani a provocat o undă de șoc în întreaga lume. Starul din Friends „s-ar fi înecat accidental”.

Actorul Matthew Perry a murit la vârsta de 54 de ani la locuința sa din Los AngelesFoto: David Acosta/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Perry, care a devenit celebru pentru rolul lui Chandler Bing în serialul de succes din anii '90 Friends, a fost găsit mort sâmbătă într-un jacuzzi din locuința sa din Los Angeles.

TMZ a relatat că la fața locului nu au fost găsite droguri. Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Los Angeles a declarat pentru revista People că ofițerii au răspuns la un apel la adresa lui Perry cu privire la moartea unui bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, dar nu a confirmat identitatea persoanei decedate.

Nu există indicii privind o moarte violentă, iar salvatorii au fost chemați la reședința actorului pentru un stop cardiac, potrivit TMZ.

Cu cinci zile înainte de a muri, îndrăgitul actor american a distribuit o fotografie în care se relaxează chiar în jacuzziul în care a fost găsit fără suflare.

Matthew Perry avea căștile pe urechi și se relaxa în colțul unui jacuzzi în timp ce privește orașul noaptea.

Regretatul actor a scris: „Oh, deci apa caldă care se învârte în jurul tău te face să te simți bine? Eu sunt Mattman".

Potrivit unor surse citate de TMZ, actorul americano-canadian ar fi murit la scurt timp după ce a făcut sport.

Matthew Perry s-ar fi întors acasă în cursul dimineții, după o partidă de două ore de pickleball, și și-ar fi trimis asistentul să facă un comision la scurt timp după aceea. În momentul în care asistentul s-a întors după aproximativ 2 ore, l-a descoperit pe actor fără suflare și a sunat la 911.

Pentru moment nu este clar dacă activitatea pe care a avut-o înainte de deces are legătură cu moartea sa, o anchetă fiind în desfășurare.