Actorul Tyler Christopher, cunoscut pentru rolurile din „General Hospital" și „Days of Our Lives", a murit, potrivit TMZ. El avea 50 de ani.

Tyler ChristopherFoto: Shutterstock

Starul a murit marți dimineață în apartamentul său din San Diego, în urma unui „eveniment cardiac"... potrivit colegului său din „General Hospital", Maurice Bernard.

Tyler Christopher a fost „cu adevărat talentat, care a luminat ecranul în fiecare scenă pe care a jucat-o și care a adus bucurie fanilor săi loiali prin jocul său actoricesc", a spus Maurice Bernard.

Tyler Christopher l-a interpretat pe Nikolas Cassadine și Connor Bishop în serialul „General Hospital" , apărând în 1.153 de episoade din 1996 până în 2016.

De asemenea, a apărut în 160 de episoade din „Days of Our Lives", în perioada 2001- 2019, conform NBC Sand Diego.

Originar din Illinois, Christopher a fost căsătorit cu actrița Eva Longoria din 2002 până în 2004. El a avut doi copii cu cea de-a doua soție, jurnalista Brienne Pedigo. Cuplul s-a despărțit în 2021.

Frank Valentini, producătorul executiv al serialului „General Hospital", a scris pe X, fostul Twitter, după moartea subită a actorului că are „inima frântă".

Operat după ce a căzut în casă

Într-un interviu din 2017 pentru Soap Opera Digest, actorul a declarat că a părăsit "General Hospital" pentru a-şi lua un „concediu personal" şi, în cele din urmă, nu a mai ajuns să se întoarcă în serial, potrivit CNN și News.ro.

El a continuat să joace rolul lui Stefan DiMera în telenovela NBC „Days of Our Lives" între 2018 şi 2019, o interpretare pentru care a obţinut, de asemenea, o nominalizare la Daytime Emmy.

În afara celebrei sale cariere de actor, Christopher s-a confruntat cu diverse greutăţi spre sfârşitul vieţii sale.

În 2019, se pare că a suferit o operaţie de craniotomie după ce a căzut în baia de la locuinţa sa şi s-a rănit la cap. Sora sa, potrivit unui interviu la care Christopher a participat la Bloomberg Law în luna iulie, a cerut să fie tutorele său legal în timpul recuperării sale. Tutela s-a încheiat în 2021.

În luna mai, actorul a fost arestat pe aeroportul Hollywood-Burbank sub suspiciunea de intoxicare în public, potrivit LA Times.

„Tyler a fost un susţinător al unei mai bune sănătăţi mintale şi al unui tratament mai bun pentru consumul de substanţe, care a vorbit deschis despre luptele sale cu depresia bipolară şi cu alcoolul", a scris Bernard în postarea sa de pe Instagram marţi.

„Suntem mai mult decât devastaţi de pierderea prietenului nostru drag şi ne rugăm pentru copiii şi tatăl său", a adăugat acesta.

Tyler Christopher ar fi împlinit 51 de ani pe 11 noiembrie.