Actorul american Al Pacino a fost de acord recent să îi plătească pensie alimentară lui Noor Alfallah, partenera sa mai tânără cu 53 de ani decât el care i-a adus pe lume cel de-al patrulea copil, relatează Insider.

Al Pacino alaturi de Noor AlfallahFoto: THE HOLLYWOOD JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Documentele depuse în instanță arată că actorul în vârstă de 83 de ani a convenit să îi plătească lui Alfallah 30.000 de dolari lunar pentru îngrijirea fiului lor, Roman Pacino, care s-a născut în luna iunie. Reprezentanții actorului anunțaseră că el urmează să devină din nou tată când Alfallah era însărcinată în luna a opta.

Al Pacino, care a împlinit în aprilie 83 de ani, mai are trei copii: o fiică cu Jan Tarrant, o profesoară de actorie care a avut o relație cu actorul în anii 1980, și gemeni cu Beverly D'Angelo, actriță și cântăreață americană cunoscută mai ales pentru rolul lui Ellen Griswold în franciza de filme de comedie National Lampoon's Vacation.

Pe lângă pensia alimentară lunară pe care o va plăti pentru fiul său Roman, Al Pacino a fost de acord să vireze 15.000 de dolari anual într-un fond de economii pentru acesta și să acopere toate cheltuielile medicale care nu vor fi decontate de asigurarea lui Alfallah, care în Statele Unite pot ajunge la costuri exorbitante.

Actorul i-a acordat lui Alfallah și 110.000 de dolari pentru „costuri de relocare”.

Deși cei doi nu au anunțat că s-au despărțit, zvonuri despre acest lucru au apărut în luna septembrie, când Alfallah a depus o cerere pentru obținerea custodiei fiului lor. Un reprezentant al lui Al Pacino a declarat însă atunci că acesta încă formează un cuplu cu mama ultimului său copil.

Peter M. Walzer, un avocat specializat în dreptul familiei, a declarat acum pentru Insider că actorul în vârstă de 83 de ani ar fi putut lua decizia de a plăti pensie alimentară pentru fiul său pentru a evita dispute juridice pe acest subiect în viitor.

Pacino, care nu a fost niciodată căsătorit în mod oficial, a fost implicat în urmă cu 20 de ani într-o bătălie juridică încrâncenată cu D'Angelo privind custodia gemenilor lor.

Cine este Noor Alfallah, ultima iubită a lui Al Pacino

Producătoare TV, Noor Alfallah a fost iubita celebrului solist al Rolling Stones, Mick Jagger, care, la vârsta de 78 de ani, avea cu 50 de ani mai mult. S-au despărțit în 2017, când el avea 73 de ani, iar ea 23. La acea vreme, Noor spunea că are „multe amintiri grozave” cu Mick și că nu are regrete.

După ce ea și Mick s-au despărțit, s-a speculat că Noor a avut o idilă cu regizorul și actorul Clint Eastwood, în vârstă de 91 de ani, în 2019, totuși, ea a insistat că sunt doar prieteni de familie.

Noor s-a întâlnit, de asemenea, cu filantropul miliardar Nicolas Berggruen, acum în vârstă de 61 de ani, în 2018. De asemenea, a fost văzută întâlnindu-se cu regizorul Eli Roth, în vârstă de 51 de ani, în același an.

Noor a crescut în cartierul exclusivist Beverly Hills din Los Angeles și a studiat la UCLA School of Film and Television, înainte de a se angaja ca producător de film. Cel mai mare dintre cei patru frați, Noor are un tată kuweitian, Falah, și mama americancă, Alana.

În urmă cu doi ani, Al Pacino a fost părăsit de iubita sa, actrița israeliană Meital Dohan, aceasta recunoscând că „Este greu să fii cu un bărbat atât de bătrân, chiar dacă îl cheamă Al Pacino”. Actrița a mai susținut că a renunțat la vedeta din „Nașul” după doi ani de locuit împreună, pentru că lui Pacino „nu-i plăcea să cheltuiască bani”.

„Diferența de vârstă este dificilă, da”, a recunoscut ea. „Am încercat să trec peste asta, dar trebuie să rămân sinceră cu mine. Acum este un bărbat în vârstă. Cu toată dragostea mea, relația nu a durat”.

Ea a adăugat că Pacino, a cărui avere a fost estimată la 165 de milioane de euro, i-a cumpărat doar flori. „Cum să spun politicos că nu-i plăcea să cheltuiască bani?” a spus Dohan, subliniind că singurele cadouri primite de la el erau florile.