Cei patru concurenți care se vor duela pentru marele premiu de 100.000 de euro în finala Vocea României 2023 au fost desemnați în urma voturilor celor care urmăresc emisiunea difuzată de ProTV.

Vocea României 2022Foto: Captura video

Cine s-a calificat în finala Vocea României 2023

În semifinala de vineri seară în cadrul căreia opt dintre concurenți au cîntat live, publicul a votat și a decis ca patru dintre ei să meargă mai departe.

Cei patru concurenți care s-au calificat în finala Vocea României sunt Vlad Musta din echipa Irinei Rimes, Alexandra Căpitănescu din echipa lui Tudor Chirilă, Alex Maxim din echipa Smiley și Melisa Antonesi din Echipa Theo Rose & Horia Brenciu.

Vlad Musta are 24 de ani, este student și locuiește în București. Tânărul cântă cover-uri alături de o trupă.

Alexandra Căpitănescu are 19 ani și este din Galați. Urmează cursurile Facultății de Fizică și își dorește să devină fizician medical.

Alex Maxim vine din Iași și are 29 ani de ani. Tânărul lucrează în prezent în industria muzicală, ca solist vocal şi inginer de sunet.

Melisa Antonesi a venit din Manchester, Marea Britanie pentru a participa la Vocea României 2023. Are 23 de ani, a absolvit Facultatea de Muzică și Teatru și lucrează ca recepționeră.

Când va fi finala Vocea României 2023

Finala Vocea României 2023 va avea loc în 15 decembrie, când marele câștigător va pleca acasă cu trofeul și un premiu de 100.000 de euro.