Cântăreața americană Taylor Swift a amintit cu ocazia zilei sale de naștere că face parte din generația milenialilor, afirmând că nimeni nu este mai mândră decât ea să fie un milenial, relatează Business Insider.

Taylor Swift în concert la New YorkFoto: Shutterstock

Swift, care s-a născut pe 13 decembrie 1989, a făcut comentariul într-o postare de miercuri în care anunța că The Eras Tour, filmul ei-concert lansat în cinematografe la jumătatea lunii octombrie, poate fi văzut acum și de acasă, grație mai multor platforme care oferă posibilitatea închirierii de producții cinematografice pentru a putea fi văzute online, precum Apple TV, Prime Video, YouTube, Xfinity, Google Play și Vudu.

„M-am simțit extraordinar luptând cu dragoni alături de voooi. Sărbătoriți 34 [de ani] cu mine uitându-vă acasă la The Eras Tour (Versiunea Extinsă), care include [melodiile] 'Long Live', 'The Archer' și 'Wildest Dreams'”, a scris ea.

Într-un „P.S.”, cântăreața a glumit și despre folosirea ei excesivă a emojiurilor.

„Trollați-mă cât doriți pentru folosirea mea excesivă și la propriu milenială de emojiuri dar: A) nimeni nu este mai mândru decât mine să fie milenial și B) este ziua mea de naștere așa că astăzi am voie!”, a scris ea.

Taylor Swift a avut un 2023 fabulos

Comentariile vin după ce mai devreme în cursul lunii decembrie revista Time a desemnat-o drept „Persoana anului 2023” după un an în care succesul turneului ei „Eras Tour” a atras inclusiv atenția Fed, banca centrală de la Washington, în ceea ce privește impactul său asupra economiei americane.

În ceea ce privește filmul ei Taylor Swift - The Eras Tour, care acum poate fi închiriat online într-un număr select de țări, acesta a devenit încă dinaintea lansării sale în cinematografe filmul-concert cu cele mai mari încasări obţinute vreodată, mulțumită biletelor cumpărate în regim de pre-comandă.

„O mare parte din ceea ce a realizat (Taylor) Swift în 2023 este greu de măsurat (...) Ea s-a angajat să dea valoare visurilor, sentimentelor și experiențelor oamenilor, în special ale femeilor, care se simțeau neglijate și subevaluate", a declarat editorul-șef al revistei Time, Sam Jacobs, privind decizia de a o desemna persoana anului 2023.

Time a subliniat în momentul anunțului că Taylor Swift este „prima personalitate din domeniul artelor care este desemnată Persoana Anului pentru succesul său ca artist".