În timpul finalei emisiunii-concurs „Vocea României” de la PRO TV, cunoscutul manelist Adrian Minune a urcat pe scenă și a cântat în duet cu unul dintre concurenți piesa „Ederlezi”.

„Minunea” din finală de la Vocea RomanieiFoto: Captura de ecran - PRO TV

„Alex Maxim și Adrian Minune, duel (sic!) legendar în Finala Vocea României 2023! Interpretarea absolut fabuloasă a piesei „Ederlezi”, apărea scris pe contul oficial de Facebook „Vocea României” care publică un video cu momentul artistic de vineri seara.

Piesa a fost interpretată în timpul marii finale de la Vocea României de pe Pro TV.

În finala „Vocea României” ce a avut loc vineri seara patru concurenți au intrat în competiția pentru marele premiu de 100.000 de euro. Ei au ajuns în finala Vocea României 2023 în urma voturilor celor care urmăresc emisiunea difuzată de ProTV.

Cine s-a calificat în finala Vocea României 2023

În semifinala de vinerea trecută în cadrul căreia opt dintre concurenți au cântat live, publicul a votat și a decis ca patru dintre ei să meargă mai departe.

Cei patru concurenți care s-au calificat în finala Vocea României sunt Vlad Musta din echipa Irinei Rimes, Alexandra Căpitănescu din echipa lui Tudor Chirilă, Alex Maxim din echipa Smiley și Melisa Antonesi din Echipa Theo Rose & Horia Brenciu.

Vlad Musta are 24 de ani, este student și locuiește în București. Tânărul cântă cover-uri alături de o trupă.

Alexandra Căpitănescu are 19 ani și este din Galați. Urmează cursurile Facultății de Fizică și își dorește să devină fizician medical.

Alex Maxim vine din Iași și are 29 ani de ani. Tânărul lucrează în prezent în industria muzicală, ca solist vocal şi inginer de sunet.

Melisa Antonesi a venit din Manchester, Marea Britanie pentru a participa la Vocea României 2023. Are 23 de ani, a absolvit Facultatea de Muzică și Teatru și lucrează ca recepționeră.

Finala Vocea României 2023 are loc în 15 decembrie, când marele câștigător va pleca acasă cu trofeul și un premiu de 100.000 de euro.