Doi fani ai Madonnei au dat-o în judecată pe cântăreaţa americană pentru că a întârziat cu mai mult de două ore un concert susţinut luna trecută la New York, potrivit unor documente judiciare, informează Agerpres citând BBC.

MadonnaFoto: Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Reclamanţii afirmă că spectacolul trebuia să înceapă la ora locală 20:30 în toate cele trei seri programate, dar, în fiecare seară, show-ul nu a început decât după ora 22:30, terminându-se în jurul orei 01:00.

În plângerea depusă în instanţă fanii au declarat că „nu ar fi plătit pentru bilete” dacă ar fi ştiut că spectacolul se va încheia atât de târziu.

BBC a transmis reprezentanţilor Madonnei, companiei Live Nation şi Centrului Barclays din New York solicitări de a face declaraţii pe această temă.

În plângerea care stă la baza procesului, intentat de Michael Fellows şi Jonathan Hadden, se afirmă că „mulţi deţinători de bilete care au participat la concerte în timpul săptămânii trebuiau să se trezească devreme pentru a merge la serviciu şi/sau să se ocupe de responsabilităţi familiale în ziua următoare”, citează Agerpres.