Tom Hollander, starul The White Lotus, a povestit la Late Night Seth Meyers cum i-a dispărut orice semn de îngâmfare când a primit din greșeală cecul de plată destinat actorului Spiderman Tom Holland într-o confuzie a agenției de impresariat care îi reprezenta pe amândoi, relatează BBC.

Tom Hollander a povestit cum a fost incurcat cu Tom HollandFoto: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„Am fost cu aceiași agenți pentru scurt timp și oamenii din departamentul de conturi s-au încurcat. A fost foarte greu, pentru că știi că eu am fost primul aici, dar el este enorm de faimos”, a spus el în glumă.

Explicând cum a descoperit greșeala, Hollander a spus că se afla într-o sală de spectacole și privea un prieten care era plătit cu 300 de lire sterline.

„M-am așezat infatuat în public, după ce tocmai făcusem o emisiune BBC pentru 30.000 de lire sterline sau ceva care avea să mă țină următorul an și ceva, și mă gândeam: „Ei bine, asta este minunat, sunt foarte prosper””.

La pauză, povestește Hollander, își verifică e-mailurile și a văzut un cec de plată etichetat „Bonus Box Office pentru Avengers”.

„Era o sumă uimitoare de bani”, i-a spus actorul de 56 de ani lui Meyers.

"Nu era salariul lui. A fost primul lui bonus de box office. Nu întregul bonus de box office, primul. Și erau mai mulți bani decât [văzusem vreodată]. Era o sumă de șapte cifre".

„Sentimentul meu de îngâmfare a dispărut”, a adăugat el.

Holland a jucat rolul lui Spiderman în șase filme Marvel Cinematic Universe.

„Evident că nu mă confundă cu el, dar în contexte non-vizuale, mă confundă cu el tot timpul. ...Când sunt prezentat cuiva, sunt copii foarte entuziasmați, apoi confuzi, apoi dezamăgiți”.