Manelistul Florin Salam a avut o primă reacție, într-un live pe TikTok, după ce în dimineața zilei de joi a fost ridicat de poliție și dus la audieri într-un caz de înșelăciune. Salam susține că de acum va lucra precum „profesioniștii”, cu contract, ca să nu mai existe „zvonuri”.

Manelistul Florin SalamFoto: Captura YouTube

După ce a stat aproximativ trei ore la audieri, conform Digi24, manelistul a intrat live pe TikTok.

„Eu am ieșit ca să mă apăr și să vă spun: care aveți nevoie de serviciile mele vorbiți cu mine personal, ca eu să îmi asum în fața voastră tot, tot, tot ce înseamnă dorințele voastre, da? Și cum? Contractual. Nu există alte discuții de acum încolo cu absolut nimeni, decât cu contract, frate, cu niște clauze. Gata, în sfârșit lucrăm ca profesioniștii ca să nu mai existe situații din astea cu zvonuri și cu nu știu ce”, a spus Florin Salam.

Florin Salam, dus la audieri

Polițiștii din Târgoviște au pus în aplicare joi dimineața un mandat de aducere în cazul lui Florin Salam, care a refuzat de mai multe ori să se prezinte la audieri. Avocata lui Florin Salam a susținut în fața presei că citațiile ar fi fost trimise la o altă adresă, de aceea manelistul nu s-ar fi prezentat la audieri.

Manelistul este acuzat de către un bărbat din Dâmbovița că i-a plătit suma de 5.500 de euro pentru a-i cânta la nuntă, însă Florin Salam nu și-a onorat promisiunea.

@hotnewsro ♬ sunet original - HotNews.ro

El și-a închis telefonul în ziua evenimentului. Bărbatul prejudiciat nu a putut să ceară despăgubiri în instanță pentru că nu a avut un contract semnat cu Florin Salam.

Avocatul bărbatului a declarat că are dovezi concrete despre înțelegerea cu Florin Salam: conversații pe WhatsApp și fotografii cu manelistul, precum și martori care au fost prezenți la întâlniri.

Citește și: