Actrița americană Drea de Matteo, câștigătoarea unui Premiu Emmy pentru rolul său din serialul „The Sopranos” (Clanul Soprano), afirmă că OnlyFans a ajutat-o să își plătească ipoteca imobiliară, ea deschizându-și un cont pe platforma de conținut pentru adulți după ce banca a vrut să îi ia casa, relatează revista Variety.

Drea de Matteo a castigat un Premiu Emmy pentru „The Sopranos”Foto: Barry Brecheisen / Associated Press / Profimedia Images

„Ne-a salvat. OnlyFans mi-a salvat viața 100%. Nu pot să cred că zic asta, dar chiar ne-a salvat”, a declarat ea într-un interviu acordat The Daily Mail. De Matteo are doi copii cu cântărețul și producătorul american de muzică Shooter Jennings, cu care a avut o relație de peste 10 ani.

„Oricine vrea să mă condamne și să mă doboare, dați-i drumul. Sper doar să nu vă aflați niciodată în poziția în care am fost eu, să am grijă de doi copii mici. [Contul de OnlyFans] mi-a salvat locuința pe care o aveam de mulți ani și care era foarte importantă pentru noi. Și pe lângă toate astea, mi-a adus suficienți bani pentru a pune pe roate și finanța Ultrafree”, a mai spus ea.

Ultrafree este un brand de îmbrăcăminte pe care de Matteo l-a creat și pe care îl deține. Ea le-a mai spus jurnaliștilor britanici că înainte să își deschidă contul pe OnlyFans în august anul trecut mai avea doar 10 dolari în contul său bancar.

„M-au pus în executare silită și casa mea fusese inundată, așa că am încercat să vând casa rapid. Am vrut să încerc să o vând înainte să mi-o ia banca”, a povestit actrița americană, explicând că în aceeași perioadă și-a pierdut mama după ce în 2015 a rămas fără apartamentul din Manhattan pe care îl avea de 22 de ani în urma unei explozii la o conductă de gaz care a distrus complet 3 clădiri.

„Nu am știut cum să ies la liman”, a povestit ea, afirmând însă că la „cinci minute” după ce și-a deschis contul de OnlyFans câștigase deja destui bani pentru a plăti compania care se ocupa de executarea silită a locuinței sale.

„Clanul Soprano” i-a adus un Premiu Emmy actriței americane

În vârstă de 52 de ani, de Matteo a câștigat un Premiu Emmy pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar datorită interpretării sale din Clanul Soprano. Ea a făcut parte din distribuția principală a serialului, jucând rolul Adrianei La Cerva în 56 dintre episoadele seriei care a fost difuzat de HBO între 1999 și 2007.

Clanul Soprano rămâne până în prezent unul dintre cele mai populare seriale din istoria HBO și e considerat de numeroși specialiști ca fiind unul dintre cele mai influente seriale din istoria televiziunii.

De Matteo a jucat ulterior în seriale precum Sons of Anarchy și Desperate Housewives însă cariera ei a intrat pe o pantă descendetă în anii 2010. Ea spune că a ajuns să aibă datorii uriașe și să fie la un pas de a-și pierde casa după ce a refuzat să se vaccineze împotriva coronavirusului în timpul pandemiei, ceea ce a împiedicat-o să își găsească de muncă.

Drea de Matteo spune că Hollywood o vede ca o „sălbatică”

Într-un interviu acordat Fox News anul trecut ea a sugerat de asemenea că a fost repudiată de Hollywood după ce s-a exprimat public împotriva obligativității vaccinării împotriva coronavirusului.

„Nu știam că aceasta va trebui să fie o schimbare de viață bruscă într-o perioadă în care ar trebui să mă relaxez puțin, că va trebui să îmi schimb cariera și să mă gândesc la lucruri noi deoarece propria mea industrie crede despre mine că sunt o sălbatică”, a declarat actrița.

În cadrul interviului respectiv ea a mai spus că „oamenilor le vine greu să creadă că nu am fost plătită cu adevărat niciodată atât de mult pentru rolurile pe care le-am avut”.

„Oamenii cred că sunt, la naiba, făcută din aur și nu sunt. Am lucrat de la rol la rol. Și am refuzat în trecut o tonă de roluri doar pentru a fi cu copiii mei fiindcă tatăl lor e în turneu mult timp și nu prea e atât de mult prin preajmă”, a mai spus ea.