Florin Salam a avut prima reacție în dosarul penal deschis pe numele lui, manelistul susținând că a restituit sumele de bani persoanelor păgubite. Florin Salam a fost reținut de poliție, joi dimineață, iar ulterior a fost plasat sub control judiciar, fiind cercetat pentru înșelăciune cu un prejudiciu de 18.000 de euro, după ce ar fi luat bani în avans de la mai multe persoane pentru a cânta, însă nu s-a mai prezentat la evenimentele promise.

Manelistul Florin SalamFoto: Inquam Photos / George Călin

Cântărețul de manele a declarat la ieșirea de la Poliție că „se va face curățenie imediată”, iar despre banii de la evenimentele la care nu s-a mai prezentat a susținut că „sunt dați înapoi”.

Este a doua oară în ultima lună când Salam este ridicat de polițiști, el fiind acuzat de înșelăciune și într-un alt dosar, după ce a fost acuzat de un bărbat din Dâmbovița că i-ar fi plătit 5.500 de euro pentru a-i cânta la nuntă, însă manelistul nu s-a mai prezentat.

Poliția Capitalei a anunțat, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Secției 2 au făcut trei percheziții în București, într-un dosar penal vizând trei infracțiuni de înșelăciune, cu un prejudiciu de aproximativ 18.000 de euro. Polițiștii precizează că au fost înregistrate plângerile a trei persoane care au sesizat că „ar fi plătit anumite sume unui bărbat, pentru prestarea unor servicii muzicale, însă acesta nu și-ar fi onorat înțelegerile și nici n-ar fi restituit banii primiți”.

Sesizările au fost depuse în zilele de 12 aprilie 2023, 16 ianuarie 2024 și 21 februarie 2024. Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că este vorba despre cântărețul Florin Salam, pe numele căruia joi dimineață a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore. În cursul serii, Poliția Capitalei a anunțat că Florin Salam a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

CITEȘTE ȘI: Manelistul Florin Salam, reținut și plasat apoi sub control judiciar. Este acuzat că ar fi luat în avans bani pentru a cânta, însă nu și-a onorat înțelegerile