Una dintre cele mai populare vedete tv din America, Jimmy Kimmel, s-a declarat dezgustat de standardele de curățenie din propria țară, după ce a fost recent într-o călătorie de șapte zile cu familia în Japonia, scrie site-ul Bussiness Insider.

Jimmy Kimmel Foto: PictureGroup for The Walt Disney Company / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kimmel a spus că observarea standardelor de igienă din Japonia i-a schimbat drastic perspectiva asupra curățeniei din SUA și a glumit spunând că "nu s-a simțit niciodată mai murdar" în țara sa natală.

Kimmel a declarat în episodul de marți seară al emisiunii "Jimmy Kimmel Live" că, înainte de a merge în Japonia într-o călătorie de șapte zile cu familia, credea că SUA stau destul de bine la acest capitol, în ciuda faptului că există zone care pot fi îmbunătățite. "Dar acum, după ce am călătorit în Japonia, îmi dau seama că acest loc, America pe care o lăudăm mereu, este o țară murdară și dezgustătoare", a spus el.

Kimmel a spus că a fost uimit, în special, de băile din Japonia.

"Nu numai că nu am întâlnit nicio baie murdară, dar băile din Tokyo și Kyoto sunt mai curate decât sălile noastre de operație de aici", a spus Kimmel. Vedeta TV a lăudat toaletele din stațiile de camioane japoneze, despre care a spus că sunt "mai curate decât dinții lui Jennifer Garner".

Kimmel a fost gazda premiilor Oscar în 2017, 2018, 2023 și 2024.