Actorii Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher şi-au anunţat divorţul vineri, după ceva mai mult de 13 ani de căsnicie, şi au cerut ca intimitatea familiei lor să fie respectată în aceste momente, informează EFE.

Sasha Baron Cohen și Isla Fisher,Foto: JENNIFER GRAYLOCK / INSTAR Images / Profimedia

Actorul britanic, în vârstă de 52 de ani, cunoscut pentru filme precum "Borat" (2005), şi actriţa australiană, de 48 de ani, care a jucat în filme ca „Wedding Crashers" (2005) şi „Bachelorette" (2012), s-au căsătorit în 2010 şi au trei copii.

„După un meci lung de tenis care a durat aproximativ 20 de ani, în sfârşit ne punem rachetele în cui. În 2023 am depus o cerere comună de a pune capăt căsniciei noastre", au transmis ambii pe conturile lor de Instagram, alături de o fotografie a celor doi îmbrăcaţi în jucători de tenis.

Cei doi actori au subliniat că au acordat mereu prioritate intimităţii lor, că îşi conservă dăruirea şi dragostea pentru copiii lor şi că îşi doresc ca intimitatea lor să fie respectată în această nouă etapă.

Revista People a amintit vineri că Cohen şi Fisher s-au întâlnit în 2001 la o petrecere în Sydney, înainte ca ambii să devină faimoşi cu „Borat" şi, respectiv, „Wedding Crashers".

Într-un interviu acordat în 2020 pentru The New York Times, actorul a spus că ştia „în acel moment" că ea va fi femeia vieţii lui.