Actorul Gene Hackman a fost văzut acum câteva zile la o cină în New Mexico, folosind un baston pentru a merge și ținându-se de brațul soției sale, Betsy Arakawa.

Gene Hackman (dreapta)Foto: Warner Bros. - Bel Air Entertain / Christophel Collection / Profimedia

Cuplul a luat masa la Pappadeaux's Seafood Kitchen din Santa Fe, unde legendarul actor locuieste din anii 1980. Hackman, care a împlinit 94 de ani în ianuarie, a fost văzut luând o cafea și o plăcintă cu mere de la un magazin local de pe Speedway.

El a mers la plimbare îmbrăcat cu pantaloni de drumeție, o cămașă în carouri, vestă gri, o șapcă și ochelari de soare.

Deși actorul din „French Connection” sau „Unforgiven” e căsătorit cu pianista Arakawa, (62 de ani) din 1991, cei doi sunt rar văzuți împreună în public.

Perechea a fost fotografiată ultima dată acum 21 de ani într-un cadru cu mult mai mult farmec – pe covorul roșu al Premiilor Globurilor de Aur din 2003.

La acea ceremonie din Los Angeles, Hackman a primit premiul Cecil B. DeMille pentru „contribuții remarcabile la lumea divertismentului”, care i-a fost oferit de Michael Caine și regretatul Robin Williams.

De la retragerea sa după filmul „Welcome to Mooseport” din 2004, aparițiile lui au fost extrem de rare

Locuiește cu cea de-a doua soție la ferma lor din apropiere, unde scrie și pictează.

Actorul s-a bucurat de o carieră de patru decenii la Hollywood, jucând într-o gamă variată de filme populare precum „Hoosiers”, „The Poseidon Adventure”, „The Royal Tenenbaums”, „The Birdcage” și în seria „Superman” ca Lex Luthor.