Mihaela Radulescu nu s-a putut abtine sa nu reactioneze la mesajul postat de Andreea Marin pe blogul personal in care o ataca pe moderatoarea de la Antena 1 facand-o mincinoasa si rauvoitoare.

"Cand cineva imi rasplateste gesturile facute cu buna credinta mintind public in privinta mea, cu intentia clara de a-mi pune reputatia la indoiala pe nedrept dupa atatia ani de munca, atunci imi rezerv dreptul de a clarifica lucrurile", scrie Andreea Marin pe blogul ei.

Invitata la emisiunea "Rai da' buni" a lui Mihai Morar, Mihaela si-a taxat partenera de ecran, lovind-o in punctul cel mai sensibil. Ea a prevazut ca finalul relatiei dintre Andreea Marin si sotul ei, Stefan Banica este mai curand de 10 ani. Si totul din cauza ca Stefan e afemeiat. Ea a recunoscut in emisiune ca a divortat de Stefan tocmai din acest motiv. "A plecat cu alta. Recunosc", a sustinut Mihaela.

"Nu va prinde 10 ani cu Stefan, si asta nu din cauza mea sau a ei, ci pur si simplu pentru ca la Stefan se rupe firu'. Omul asta are 1.000 de talente si calitati si un singur mare pacat, pe care cred ca-l au mai multi barbati, si anume ca ii plac femeile. E posibil insa ca Andreea sa fie iubirea vietii lui, iar in cazul asta le doresc sa fie fericiti si sa-si creasca in liniste copiii", a declarat Mihaela Radulescu, citata de "Libertatea".

Dupa ce un timp indelungat, cele doua dive ale micului ecran au incercat sa pastreze in aparenta relatii amiabile, in noiembrie 2007 intre ele a izbucnit conflictul.

Totul a pornit de la disputa starnita pe marginea intrajutorarii micutei Teodora, fiica lui Mita, solistul de la Bere Gratis. Atunci, Mihaela a starnit o campanie de strangere de fonduri pe care Andreea a atacat-o in direct in emisiunea "Surprize, surprize", cand a facut remarci tendentioase la adresa Mihaelei, scrie "Click!".

Conflictul a continuat in emisiunea lui Robert Turcescu de la Realitatea Tv cand Andreea Marin a aratat SMS-urile rautacioase pe care le-a primit de la Mihaela.

Dupa o perioada de liniste dar care prevestea furtuna, Andreea a postat zilele trecute comentariul de pe blog care a reaprins disputa.

Initial, Mihaela i-a raspuns, sfidand afirmatiile Andreei. "Exista oameni care isi fac aceste bloguri pentru a plati polite, pentru a-i injura pe altii. Uneori, cand mi-e lumea mai draga, ma trezesc ca iau una dupa ceafa. Dar nu ma mai sperii, pentru ca stiu cine ma loveste. Eu nu pot s-o inteleg pe Andreea, imi pare rau de ea si chiar o sfatuiesc, pentru ca sunt mai mare decat ea, sa nu mai aiba iesiri din astea. Probabil ca a avut un moment de slabiciune in ziua aceea si o iert", a spus Mihaela, referitor la gestul Andreei Marin.