Fosta sotie a lui Paul McCartney, Heather Mills, a flirtat cu Donald Trump la cina, informeaza stuff.co.nz. Heather - care a fost membra a juriului la Miss USA saptamana trecuta - a decis sa isi petreaca ceva timp cu renumitul om de afaceri Donald Trump, pe motiv ca doreste mai multi bani pentru a fi prezenta la concursul de frumusete televizat.

O sursa a declarat pentru New York Post : "Ea a refuzat categoric sa semneze contractul din cauza ca a dorit sa fie platita in cazul in care inregistrarea video a concursului va fi vanduta. Are o personalitate foarte puternica si a spus ca este de parere ca daca show-ul va avea o audienta foarte mare, acest lucru i se va datora ei. Heather a luat cina impreuna cu Donald inainte de concurs. A flirtat cu el si se pare ca acest lucru a functionat. Nu a procedat intr-o maniera profesionista, insa Donald a spus: "Hai sa o lasam sa faca acest lucru oricum".

Se pare ca organizatorii concursului au fost, in cele din urma, de acord cu Heather si au marit valoarea contractului.

Saptamana trecuta, fostul model a dezvaluit ca doreste sa se mute in Statele Unite pentru a-si reface cariera.

Mills a declarat: "In Anglia, oamenii nu ma iubesc, insa o sa ma mut in Los Angeles si sper ca imi va merge mai bine in Statele Unite".

In luna noiembrie a anului trecut, in timpul divortului de McCartney, Mills a fost denigrata de tabloidele britanice. Acestea au reluat scandalul privind trecutul neortodox al fostului model si au facut publica o fotografie in care Mills poza ca un star porno.