Kate Hudson are un nou motiv de bucurie - ocupa primul loc in "Top 100: Cele mai frumoase persoane", realizat anual de revista People. Actrita, in varsta de 29 de ani, a spus ca nu a fost intotdeauna o femeie atragatoare. "Am fost mereu un baietoi. Am avut trei frati. Ma imbracam in rochite, dar intotdeauna ma intorceam acasa cu zgarieturi si vanatai. Insa, imi placea faptul ca sunt fata. Uneori ma invarteam doar ca sa mi se vada lenjeria intima."

Hudson, care a fost nominalizata la Oscar in 2001 pentru rolul interpretat in "Almost Famous", are un baiat in varsta de patru ani impreuna cu rockerul Chris Robinson, de care a divortat in anul 2007. In prezent, se pare ca actrita are o relatie cu fostul ei iubit, actorul Owen Wilson.

Printre celelalte personalitati prezente in clasament se numara Salma Hayek, Mary J. Blige, Rumer Willis, Sarah Silverman, Christina Applegate, Isla Fisher, Amanda Beard, Julianne Moore, Jason Taylor, Vanessa Hudgens, Taylor Swift, Carrie Underwood. Unele dintre "cele mai frumoase cupluri" sunt Eva Logoria - Tony Parker si Jessica Alba - Cash Warren. Topul realizat de People va aparea in editia de vineri a revistei.