Avanpremiera filmului "Totul despre sex", urmarea serialului cu acelasi nume, a avut loc luni seara, la Londra. Prietenele si colegele de serial Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kim Cattrall si Kristin Davis au venit la ceea ce se preconizeaza a fi "evenimentul verii in materie de cinematografie".

Lansarea filmului, care va avea loc pe 28 mai, poate fi considerata evenimentul verii in materie de cinematografie combinata cu styling. Se zvoneste ca Sarah Jessica Parker schimba nu mai putin de 81 de costume pe tot parcursul filmului, iar stilul si eleganta par sa fie la fel de prezente atat pe covorul rosu, cat si pe marele ecran.

La prezentarea avanpremierei, Parker a purtat o rochie verde-mar, realizata de Alexander McQueen si diamante Fred Leighton. Accesoriul remarcabil a fost insa o uimitoare palarie Phillip Treacy, asortata cu rochia, la care designerul a adaugat trandafiri verzi si fluturasi galbeni.

Cele patru actrite au rugat publicul, inainte de vizionare, sa nu dezvaluie actiunea filmului pana cand acesta nu va fi lansat oficial, arata CNN. Cele 2 saptamani dintre avanpremiera si lansarea oficiala nu le sting insa avantul fanilor. Pe Facebook s-au facut deja grupuri de fani Totul despre sex, in care membrii sunt incurajati sa se "inarmeze" cu cele mai bune tinute si sa mearga la cinema pe 28 mai.

La 10 ani de la lansarea serialului pe HBO, cele patru prietene isi continua, in lungmetraj, discutiile despre viata profesionala, relatii, abordand insa si subiecte precum maternitatea. Personajele sunt acum mai in varsta si mai intelepte, asa ca discutiile despre sex si-atat nu prea s-ar mai potrivi.

Intr-una din scene, Carrie si fostul-actualul sau iubit, Big, sunt in pat, doar ca nu e vorba de vreun preludiu plin de pasiune. Cei doi citesc si amandoi au nevoie de ochelari, doar ca exista o singura pereche. Pare neconvingator faptul ca Big si Carrie, care au avut parte de imbratisari pasionate de-a lungul serialului, s-au transformat acum intr-un cuplu care nu mai e chiar tanar si care are nevoie sa citeasca, pe rand, cu aceeasi pereche de ochelari.

Parker, care a si co-regizat productia, spune insa ca aceasta este evolutia naturala a filmului. "Cand am inceput sa gandim scenariul, ne-am dat seama ca aceasta era singura directie in care o puteam lua", a spus aceasta intr-un interviu. "Nu te poti preface ca mai ai 30 de ani, plimbandu-te prin New York, band cu nonsalanta si cautand parteneri interesanti pentru sex. Ar fi fost vulgar. Niciuna dintre noi nu mai vroia sa faca asta", a mai adaugat Parker.

Ramane de vazut daca pasiunea unui cuplu trecut de prima tinerete va fi de ajuns pentru a suscita interesul fanilor.

Trailerul lungmetrajului "Totul despre sex"