Artista, recent diagnosticata cu emfizem pulmonar, a lovit un fan care a incercat sa o prinda de par in timpul unui concert sustinut in Marea Britanie.

Dupa o pauza de 7 luni, Amy Winehouse si-a reluat concertele. In cadrul Festivalului de muzica de la Glastonbury, aproape 75.000 de spectatori au asistat, timp de o ora, la spectacolul artistei.

"Pumnul pe care i l-a dat unui fan aflat in multime a fost o consecinta a faptului ca respectiva persoana a incercat sa o prinda de par, iar ea a reactionat", a afirmat purtatorul de cuvant, conform Mediafax.

Cantareata le-a multumit fanilor pentru sprijinul acordat in timp ce interpreta piese precum "Cupid", "Rehab" si "Tears Dry on Their Own". Amy a cantat ultimele doua melodii langa public, trecand de coloanele de securitate.

Winehouse a fost internata, cu o saptamana in urma, pentru analize dupa ce si-a pierdut cunostinta in timp ce se afla in locuinta sa. Artista a fost diagnosticata cu emfizem pulmonar in stadiu incipient, cauza bolii fiind excesul de tutun si de droguri.

Rehab